Yaşlanmayan top modelin sırrı!..

Yaşı, yarım asra yaklaştı. Ancak yıllar, 42'lik Heidi Klum'a uğramadı. 4 çocuk annesi Alman model, gençlere taş çıkarttı. Ünlü mankenin beslenme sırrı ise şunlardı: Limon, hindi eti, yağsız yoğurt ve sakızsız hayat!

Yaşlanmayan top modelin sırrı!..
Takvim'de yer alan habere göre yaz geldi, kilolarından dert yananlar dertlendi! Özellikle kadınlar, diyet önerilerini tek tek incelerken, Alman model Heidi Klum güzelliğiyle örnek teşkil etti. 2010'da Victoria's Secret'tan emekliye ayrılan Klum, 42 yaşında olmasına rağmen ince ve güzel fiziğiyle herkesi büyüledi.

Gözler ise "4 çocuk dünyaya getiren modelin güzellik sırrına" çevrildi. Her yaptığı doğumdan 2 ay gibi kısa sürede podyumlarda boy göstermiş olan Klum, ağır diyetlerden uzak duruyor. Belli bir düzene göre besleniyor. Örneğin gün içerisinde dışarı çıkıyorsa yanına doğranmış sebze, meyve ya da evde sıkılmış taze meyve suyu gibi atıştırmalıklar alıyor.

PROTEİN TAKVİYESİ
Ünlü modelin güzellik sırrı ise protein takviyesinden geçiyor. Bunun için bol bol et tüketiyor. Bu programla yağ yakımı artarken iştah açan hormonlar frenleniyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösteren model, her sabah kahvaltı öncesi içilen limonlu içecekle güne başlanıyor. Vücudu şiş tutacak asitli içeceklerden, tuz tüketiminden ve sakız çiğnemekten kaçınıyor.

HER GÜN 1 SAAT YÜRÜYOR
Alman model Klum, öğünlerinde kırmızı ya da beyaz etin yanında bol bol sebze tüketiyor. 2.5 litre su tüketmeye özen gösteriyor. Selülit ve sarkmalara karşı da her gün 1 saat yürüyüş yapıyor, yarım saat de yüzüyor. Kısa sürede kilo vermek istediğinde ise "Heidi Klum" diyetine ağırlık veriyor. 15 günde 6 kilo verdiren "Heidi Diyeti" büyük ilgi görüyor. İşte Heidi'yi incelten o diyetin formülü:

LİMONLU BAŞLANGIÇ
Heıdı Diyeti'nin en önemli özelliği sabah kalkar kalkmaz içilen limonlu içecek... Yarım limon suyu, 2 yemek kaşığı akağaç şurubu ve 1 çay kaşığı kırmızı biber suyla karıştırılıyor. Bu içecek vücuttan toksinleri atıyor. Yağ yakıcı özelliği sayesinde kilo vermeyi kolaylaştırıyor.

KAHVALTI
KLUM, şekersiz çay ve bol sebzeyle yapılan omletle kahvaltı yapıyor. Sindirimi kolay olan bu kahvaltı, güne enerjik bir başlangıç yapmak için gerekli olan vitaminleri barındırıyor.

ÖĞLE YEMEĞİ
Alman model, öğle yemeğinde proteine ağırlık veriyor. Kırmızı veya beyaz et tüketiyor.

AKŞAM YEMEĞİ
Akşam yemeği listesinde 1 porsiyon yağsız hindi, bol salata ve bir kase yoğurt bulunuyor.