Yavuz Seçkin: “Ferdi Tayfur’un hayır dualarını aldık”

Komedyen Yavuz Seçkin’in ilk kez yapımcılık heyecanını yaşadığı, 16 Eylül’de vizyona giren ‘Yıldızlar Da Kayar: Das Borak’a Ferdi Tayfur’dan büyük destek geldi.

Yavuz Seçkin: “Ferdi Tayfur’un hayır dualarını aldık”
Sözcü'de yer alan habere göre instagram hesabından Ferdi Tayfur ile birlikte çektirdiği fotoğrafı paylaşan ünlü komedyen Yavuz Seçkin, paylaşımına ‘Çıktığımız bu yolda, filmimizin isim hakkı için Ferdi Baba'nın hayır dualarını, iznini ve desteğini aldık. Bundan sonra işimiz daha kolay. Teşekkürler Ferdi Baba!' notunu düştü.

‘BİZ DE YEŞİLÇAM TADINDA BİR FİLM YAPTIK!'

Seçkin, yeni filminin isminin ‘1983' yapımı Ferdi Tayfur ve Bahar Öztan'ın başrolünde yer aldığı ‘Yıldızlar Da Kayar' filmi ile aynı olmasına ilişkin; ‘O yıllardaki eserler bambaşka. Yerini tutmayacağını bilsek de, sevileceğini umuyorum. Filmimizin ismi bizim için çok özel. Bu yüzden, küfürden ve argodan uzak Yeşilçam tadında bir film hazırladık. Gülmek isteyen herkesi sinemaya davet ediyorum' ifadelerini kullandı.

Başrollerinde, Yavuz Seçkin, Altan Erkekli, Altan Gördüm, Veysel Diker, Serenay Aktaş, Ali Rıza Tanyeli, Larissa Gacemer, Ümit Karan, Görkem Mete Demir gibi birçok ünlü ismin yer aldığı Yıldızlar Da Kayar: Das Borak seyirciyle buluştu.

Yavuz Seçkin: “Ferdi Tayfur’un hayır dualarını aldık”