Yazgülü Aldoğan'dan Oray Eğin'e zor soru!

Posta yazarı Yazgülü Aldoğan Oray Eğin'e öyle bir çaktı ki!.. İşte can alıcı o sorular...

Yazgülü Aldoğan'dan Oray Eğin'e zor soru!

Yazgülü Aldoğan medyanın ünlü isimlerinin PARA kaynaklarını sorguladı. İddiasına göre onun parasını HALK, diğerlirinin parasını PATRON veriyor...

Bir de Oray Eğin ile ilgili çok merak edilen bir soruyu gündeme taşıyor; Akşam’da maaşlar verilmezken Oray Eğin yurt dışı gezilerine gitmek için gereken parayı nerden buluyor?

Yazgülü Aldoğan’ın parasını kim ödüyor?

Cevabı kendi yazısından okuyalım;

"Medyada yer alan irili ufaklı tüm gazetelerin içinde sadece ve sadece 2 gazete, bu iş adamlarının parası olmasa da çıkabilir! Yani sadece 2 gazete zarar etmeden yayınlanıyor: Posta ve Hürriyet.

Benim paramı sizin zannettiğiniz gibi Aydın Doğan ödemiyor, siz okurlar ve siz reklam verenler ödüyorsunuz."

ŞAMİL İLE CENGİZ ÇANDAR’IN PARASINI KİM VERİYOR?

Elbette Yazgülü Aldoğan bu yazısında maaşını nereden aldığını anlatmak niyetinde değil. Onun asıl amacı, Şamil Tayyar, Cengiz Çandar ve Mehmet Metiner’e "PARA" mevzusundan çakmak...
Buyrun yazısındaki o satırları okuyun;

"Ama Şamil Tayyar’dan Mehmet Metiner’e, Cengiz Çandar’ından Hasan Cemal’ine, Fehmi Koru’ya hepsinin parasını patronları ödüyor. Çünkü gazeteleri zarar ediyor. "

ORAY EĞİN’E DE ÇAKTI

Aslında tüm medyanın merak ettiği bir noktaya da Oray Eğin’i konu aldığı bölümde değiniyor. Akşam Gazetesi’nde maaşlar ödenmezken, Oray Eğin, ayda 3-4 ülkeye çok pahalı gezileri nasıl yapabiliyor? Finansal kaynağı ne?

Aldoğan’ın satırları şöyle;

"Akşam ve SKY TV çalışanları maaşlarını alamıyor! Oray Eğin, ’alın terimle’ deyip deyip bir ayda 3-4 çok pahalı yabancı ülkelere gezi yapıp, bizim gibi şirket gezilerine katılanlara çamur atarken aslında ailesinin parasıyla hayat standardını yüksek tutabiliyor.

"Yoksa yazı yazdığı Akşam’ın maaş ödemediğini kendi yazıyor. Ben mi paralı iş adamı gazetecisiyim?

Yanlış: Ben 50 kuruş verip gazetesini satın alan okurumun gazetecisiyim."