Yazı çalışarak geçirecek ünlü isimler

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok kişi Ege ve Akdeniz kıyılarına giderek güneşin keyfini çıkartırken kimileri ise kamera ışıklarının sıcaklığında kavrulacak.

Yazı çalışarak geçirecek ünlü isimler
Akşam'da yer alan habere göre televizyon dünyasındaki dizilerde kimi reyting canavarına kurban giderek ekran hayatına veda ederken kimi ise uzun süredir yayımlanan bölümlerine son vererek seyirciye veda etti.

Ekranların boşalmasıyla beraber birçok yeni yapım da görücüye çıktı. Dizilerin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise yazı tatil yaparak değil de çalışarak geçirecek. 

Belçim Bilgin hem yeni dizisi ‘Ya Her Şeyim Ya Hiçim’ hem de ‘Annemin Yarası’ filminde rol alarak güneşli havanın keyfini setlerde geçirecek isimler arasında…

Uzun süredir bir projede yer almayan Deniz Çakır ise başrollerini Oktay Kaynarca’yla paylaştığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ yapımıyla setlere geri döndü. Sevgilisi Kaan Yıldırım’la ‘Adı Mutluluk’ dizisinde yer alarak yaz aylarında gidilen seti daha da çekilir hale getiren Ezgi Eyüboğlu ise belki oyuncular arasında en şanslılardan biri...

Ceyda Ateş ‘Tutar mı Tutar’ Vildan Atasever ise 'Yazın Öyküsü' dizisinde boy gösterecek.