Yediği yumrukla beyin kanaması geçirdi!

Almanya’da restoran tuvaletinde tacize uğrayan kadınlara yardıma koşan Tuğçe Albayrak saldırganın yumruğuyla beyin kanaması geçirdi.

Yediği yumrukla beyin kanaması geçirdi!
Milliyet'te yer alan habere göre Almanya’nın Gelnhausen kentinde taciz edilen iki Alman kadına yardım etmek isteyen Türk kökenli Tuğçe Albayrak (23) komalık oldu. Albayrak’ın müdahale ettiği Sırplardan biri genç kadının kafasına yumruk atarak beyin kanaması geçirmesine sebep oldu.

Olay Albayrak’ın doğum günü kutlaması için gittiği bir restoranda meydana geldi. Sabah Europa’ya konuşan bir görgü tanığı, “Sabaha karşı yaklaşık üçte restorana gittik. Alt kattaki tuvaletten bağırma sesleri geliyordu. Kızlar yardım istiyordu. Tuğçe, ‘Ben aşağıya gidiyorum’ deyince, onu yalnız bırakmadık. Tuvaletin önünde 3 Sırp genci 2 kızı taciz ediyordu. Araya girince gençler bize sataştı ve küfürler yağdırdı” dedi.

Dışarıda saldırdılar

Görgü tanığı olayı duyan üç Türk’ün de kendilerine yardım ettiğini söyledi. Aynı görgü tanığı, “Saldırganları etkisiz hale getirip dışarıya attılar. Biz de yemekten sonra dışarıya çıktık. Gençler oradaymış. Bize yine hakaretler yağdırdılar. Karşılık verince biri bana Tokat attı. Sonra Tuğçe’ye vurdu. İnanılmaz bir ses çıktı. Tuğçe anında bayıldı ve yere düştü. Başı yarıldı” diye ekledi. Polisler olayın ardından 18 yaşındaki saldırganı yakaladı. Beyin kanaması geçiren Albayrak ise halen Offenbach Hastanesi’nde tedavi altında tutuluyor. Giessen Üniversitesi’nde öğretmenlik okuyan genç kızın durumu kritik.