Yeliz Yeşilmen'i kızdıran yorumlar!

Oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen paylaşımlarına gelen yorumlara böyle tepki gösterdi

Yeliz Yeşilmen'i kızdıran yorumlar!
Sözcü'de yer alan habere göre ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından günlük hayatlarına dair paylaşımlar yaparken, en büyük sıkıntıyı fotoğraflarının altına gelen istenmeyen yorumlar yüzünden yaşıyorlar.

Sadece bir fotoğraf üzerinden hayatlarını yargılayan ve çıkarımda bulunan bu insanlara bir şekilde durumlarını açıklamaya çalışsalar da çoğu zaman kelimeler yetersiz kalıyor. Hal böyle olunca da ünlü isimlerin hesaplarından zaman zaman da olsa uzun uzun metinler paylaştıklarını ve kendilerini açıklamaya çalıştıklarını görüyoruz.

Bu tarz bir paylaşıma imza atan son isim Yeliz Yeşilmen oldu. Paylaşımlarının altına gelen “Hayat sana güzel!” yorumlarından bıkmış olan Yeşilmen, kaleme aldığı uzun bir metinle rahatsızlığını dile getirdi.

İşte Yeliz Yeşilmen’in kaleme aldığı o satırlar:

“Şu hayat sana güzel yazıyorsunuz ya komik ve sinir. Hayat her şeye rağmen hayatı, yaşamayı, insanları, hayvanları, doğayı seven herkese güzel. Ben her ortamda mutlu olacak sebep bulurum lüks yada salaş, paralı yada parasız önemli olan 1- Sağlık 2- Huzur. Ayrıca bir hastalığım olduğunda enerjimi dua ile doldurup o hastalıkla savaşmaya çalışıp kazanırım bu bir uçuk da olsa kanser tehlikeli bir kitle de olsa… Hayat acılarla süprizlerle dolu, mecbur sınavlarımız olacak. Herkes bir şekilde denenip sınavdan geçiyor lay lay lom değil (lay lay lom değince aklıma birisi geldi) neyse yani durum bu. Savaş mutsuzluğunla hastalığınla olumsuz enerjinle savaş kazan.”

Yeliz Yeşilmen'i kızdıran yorumlar!