Yeni nesil jönler reyting kurbanı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un büyük umutlarla başlayan projeleri tutmadı. Jönlerin, reyting sıralamasında altlarda kalan dizileri yakında ekrana veda edecek.

Yeni nesil jönler reyting kurbanı!
Güneş Gazetesi'nin haberine göre ekranların yakışıklı oyuncuları reytinglerde hayal kırıklığı yaşadı.

Sosyal medya paylaşımları ve kendileri hakkında yapılan haberlerle milyonlara ulaşan isimler dizi piyasasında tutunamadı.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI

Kerem Bürsin ve İbrahim Çelikkol'un başrollerinde yer aldığı ‘Muhteşem İkili’ dizisi, son bölümünde 3.28 reyting alarak 18. sırada rakiplerinin çok gerisinde kaldı. Kanal yöneticileri acil toplanarak erken final yapılmasını kararlaştırdı. Genç kızların hayran olduğu iki ismin dizisinin yeni yılı göremeyeceği iddia edildi. Öte yandan istediği başarıyı yakalayamayan bir diğer proje de Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu’nun yer aldığı ‘Çarpışma’ dizisi oldu.

BÜTÇELERİ ÇOK YÜKSEK

Yüksek bütçelerle çekilen ve yurt dışından getirilen teknolojiye rağmen gün sonunda 3.99 reytingle 10 sırada yer alan dizi için de final kararı alındığı konuşuluyor. 

Popüler isimlerin yer aldığı bu iki dizinin aynı gün yayınlanması da reytingleri etkileyen başka bir neden olarak gösterildi.