YERİNE OYUNCU ARANIYOR

Oyuncu Şebnem Bozoklu provalarda yönetmen Celal Tak’la ters düşünce kadrodan çıkarıldı...

YERİNE OYUNCU ARANIYOR

“Canım Ailem” dizisinde canlandırdığı Meliha karakteriyle kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Şebnem Bozoklu, rol alacağı tiyatro oyununun kadrosundan çıkarıldı. Bozoklu, dizi çekimlerinin yanı sıra BKM’nin yeni tiyatro oyunu “Keçiboynuzu Aşklar”ın provaları için çalışıyordu. Celal Tak’ın yönettiği oyunda Bozoklu, diğer rol arkadaşları Rojda Demirer ve Birce Akalay ile çalışmalara başladı. Üç genç kadının aşk yaşadığı erkeklerle ilgili esprili konuşmaları üzerine kurulu olan oyunun provalarında Bozoklu ile yönetmen arasında gerginlik yaşandı.

Yerine oyuncu aranıyor
Yönetmen, Bozoklu’yu rejiye uymadığı ve kafasına göre oynadığı için uyardı. Yönetmenin uyarısına rağmen kendi bildiğini okuyan Bozoklu, “Bana böyle oynamak daha uygun geliyor” diye kendisini savundu.

Bozoklu’nun mizanseni sürekli unuttuğunu gören yönetmen sonunda kararını verdi ve Bozoklu’yla çalışamayacağını söyledi. Bozoklu da, kendisinin de rahatsızlıklarının olduğunu dile getirince taraflar arasındaki ipler iyice koptu. Oyun bu nedenle ertelendi. Bozoklu’nun yerine yeni bir oyuncu aranıyor.

Milliyet