Yeşim Salkım: "İyi ki liderimiz Erdoğan.."

Milyonların katıldığı demokrasi nöbetinin önceki akşam en coşkulu adreslerinden biri Antalya’ydı. Ünlülerin vatandaşla buluştuğu nöbette Yeşim Salkım’ın sarf ettiği bu cümle, büyük alkış aldı.

Yeşim Salkım: "İyi ki liderimiz Erdoğan.."
Takvim'de yer alan habere göre hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz'dan beri meydanları boş bırakmayan vatansever vatandaşlar, önceki akşam da demokrasi nöbetindeydi.

Yurdun dört bir yanındaki nöbetlerin en coşkulu adreslerinden biri Antalya'ydı. Cumhuriyet Meydanı'nı hınca hınç dolduran memleket sevdalıları arasında birçok ünlü isim de vardı. Geceye Yeşim Salkım, Vatan Şaşmaz, Ece Erken, Mustafa Ceceli, Bengü, Murat Dalkılıç, Alişan, Nihat Doğan, Kutsi, Berkay, Berdan Mardini, Sefa Doğanay, Doğuş, İntizar, Serkan Kaya, Berksan ve Davut Güloğlu gibi isimler katıldı. Ünlüler, darbe girişiminde bulunanlara 'Hain, şerefsiz, vatan haini' gibi ifadelerle lanet okudu.

'ÜLKEMİ ÇOK SEVİYORUM'

Sahneye çıkan Yeşim Salkım da şu sözleriyle alkış aldı: "Bu ülkede dünyaya geldim ve evlatlarımı bu ülkede dünyaya getirdim. Her karışını çok seviyorum. Bir şey anladım ki bizim Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir lidere ihtiyacımız var. Ne mutlu ki Erdoğan gibi bir liderimiz var."

SOKAKTAN AYRILMAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokağa çıktığını söyleyen Yeşim Salkım, "Meydanları boş bırakmaya benim de niyetim yok. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

YAŞASIN DEMOKRASİ

Antalya'da olan Ece Erken ve Alişan, Türk bayraklarını ellerine alıp "Yaşasın demokrasi, yaşasın Cumhuriyet" dedi.

Yeşim Salkım: "İyi ki liderimiz Erdoğan.."