Yeşim Salkım 'sevgilisi olmadığının' altını çizdi!

Yeşim Salkım, Cicişlerden Esra Ersoy'un ortaya attığı 'Yeşim Salkım'ın sevgilisi bana tecavüz etti' sözleri hakkında açıklamada bulundu...

Yeşim Salkım 'sevgilisi olmadığının' altını çizdi!
Sözcü'de yer alan habere göre geride bıraktığımız günlerde Murat Karabova ile görüntülenen Yeşim Salkım, haklarında çıkan sevgili iddialarını katıldığı programda yalanlamıştı. Ancak bu açıklamanın üzerinden çok geçmeden bu defa adı Cicişlerden Esra Ersoy’un ortaya attığı bir iddiada yer aldı.

‘Yeşim Salkım’ın sevgilisi Murat Karabova bana tecavüz etti’
diyen Ersoy’un bu çıkışı, Yeşim Salkım’ın bir açıklama daha yapmasına neden oldu.

İşte Salkım’ın o açıklaması: “Özellikle son 2 senedir kendi başıma verdiğim mücadelenin hiç kimse farkında olmasa da üzerini basarak bir daha yazıyorum .. 2 çocuğumla tek başıma bir hayat sürüyorum yanımda annem ve ailem ve sayılı bir iki dostumla beraber .. Bir birlikteliğim yok olmayacakta ben 2 çocuğumu düşünerek yaşayan bir kadınım bundan sonra benim adımı herhangi bir olaya karıştırırsanız hakkınızda gereken tüm hukuki işlemleri yapacağım henüz boşanmamı ve hastalığımı atlatamamışken bir de bu gereksiz haberlerle uğraşamam yanımda gördüğünüz herkesi sevgilisi diye yazamazsınız ben buna izin vermem .. Herkes aklını başına toplasın .. Beni bazı karakter yoksunlarıyla karıştırmayın...”