Yeşim Salkım'ın 'bol mesajlı' bombardımanı sürüyor

Şarkıcı Yeşim Salkım, her ne kadar sevgilisi olmadığını sürekli olarak hatırlatsa da yaptığı paylaşımlar kafaları karıştırdı.

Yeşim Salkım'ın 'bol mesajlı' bombardımanı sürüyor
Sözcü'de yer alan habere göre magazin muhabirleri tarafından Murat Karabova ile görüntülenen Yeşim Salkım, o anın sıcaklığıyla konu hakkında açıklama yapmazken, daha sonraki günlerde katıldığı programlarda bu aşk iddialarını yalanlamıştı.

Tam da görüntüler ve yakalanma unutulurken bu defa Karabova adı Cicişler olarak tanınan Esra Ersoy’la birlikte anıldı. Ersoy, ‘Yeşim Salkım’ın sevgilisi Murat Karabova bana tecavüz etti’ diyordu.

Sosyal medya hesabından bu konu hakkında sert ifadeler içeren bir açıklama yapan Salkım, yazdığı satırları yeterli görmemiş olacak ki paylaşımlar yapmaya devam etti.

İşte şarkıcı Yeşim Salkım’ın hesabından paylaştıkları:

Yeşim Salkım'ın 'bol mesajlı' bombardımanı sürüyor


‘GEMİDEN MUTLU İNECEĞİM’

"Gülünüz herşeye inat hayata inat tüm yaşadıklarınıza inat… Şükrediniz rabbime evlatlarınıza ailenize huzurunuza ve en önemlisi sahici olunuz doğru tektir hayatta sabırla koruk pekmez olur derler büyükler … Ben öyle yaptım tüm olumsuzluklardan önce Allah’ın yardımı sonra Azmi’mle kalktım. Rabbim yar ve yardımcımız olsun en önemlisi bir tek hesabınız var o da Allah’a bununla yaşarsanız sizi kimse üzemez alnınız ak yüzünüz pak çıkarsınız bu savaştan. İnat ettim ben bu gemiden mutlu ineceğim. Hayırlı geceler..."