YİĞİT KARAAHMET KOKAİNDEN TUTUKLANDI!

İstanbul'da düzenlenen operasyonda gazeteci Akşam yazarı ve kendisine kokain getirdiği belirtilen Selahattin Ö. tutuklandı.

YİĞİT KARAAHMET KOKAİNDEN TUTUKLANDI!

DHA’nın haberine göre Yiğit Karaahmet’in yılbaşı gecesi evinde arkadaşlarına kokain partisi vermeyi planladığı öne sürüldü. Zanlılar, yer ve mal temin etmek suçlamasıyla Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir takip ettikleri Selahattin Ö.’yü gözaltına aldı. Bu kişinin üzerinden Yiğit Karaahmet’e götürmeye hazırlandığı 105 gram kokain ele geçirildi. Selahattin Ö’nün verdiği bilgiler doğrultusunda Yiğit Karaahmet’in Beşiktaş’taki evine baskın yapıldı. Evde yapılan aramada 1 gram kokain ile kokain kullanmaya yarayan çeşitli malzemeler ele geçirildi. Yiğit Karaahmet gözaltına alınarak Narkotik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Emniyette sorgulanan Yiğit Karaahmet’in yılbaşı gecesi arkadaşlarına evinde parti vereceği, uyuşturucu maddeyi de bunun için istediği belirlendi. İki zanlı yer ve mal temin etmek suçundan adliyeye sevk edildi.

Magazin yazarı Yiğit Karaahmet ile Selahattin Ö. çıkarıldıkları Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Öte yandan, olayla ilgili olarak 9 kişi daha gözaltına alınarak, emniyete götürüldü. Bu kişilere ise, kokain kullanmaktan işlem yapıldı ve serbest bırakıldılar.