Yıldırım - İmamoğlu ortak yayınının tarihi belli oldu

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun yapması değerlendirilen ortak televizyon yayını konusunda AK Partili Mahir Ünal ile CHP'li Engin Altay görüştü...

Yıldırım - İmamoğlu ortak yayınının tarihi belli oldu
İHA'nın haberine göre AK Partili Mahir Ünal ile CHP'li Engin Altay ortak basın toplantısında konuştu.

Ünal, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği ortak yayının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağını duyurdu.

Yayının moderatörünün ise gazeteci İsmail Küçükkaya olacağı belirtildi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, açıklamanın ardından Twitter'dan bir mesaj yayımladı. İmamoğlu, "16 Haziran Pazar günü saat 21.00’de @KucukkayaIsmail moderatörlüğünde sizinle İstanbul’u tüm yönleriyle konuşmaktan büyük keyif alacağım. Başarılar dilerim @BY" dedi. 

Yıldırım - İmamoğlu ortak yayınının tarihi belli oldu

BİNALİ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım rakibi CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile çıkacakları canlı yayınla ilgili olarak şu görüşlere yer verdi:

"KÜÇÜKKAYA UMUYORUM Kİ AYNI BAŞARISINI SÜRDÜRECEK"

"Projeleri, vaatleri duyma fırsatı olacak. Umut ederim faydalı, verimli yayın olur. Arkadaşımıza da başarılar dilerim. Moderatör detayları çalışıp bize bilgi verecek. İsmail Küçükkaya başarılı program yapan bir arkadaşımız. Ümit ederim yayında da aynı başarısını sürdürecektir. Başından beri bu konuda ben açık ve net olarak kim olursa olsun dedim. Uğur Dündar teklifini ben yapmıştım. Henüz bilemediğimiz bir nedenle vazgeçti."