Aziz Yıldırım transfere el koydu!

Fenerbahçeli bazı yöneticilerlebirlikte Londra’ya çıkarma yapan Aziz Yıldırım, Arsenal’in Kolombiyalı kalecisi David Ospina ve Liverpool’dan Skrtel için pazarlık yapıyor.

Yıldırım transfere el koydu!
AMKSpor'da yer alan habere göre Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazandı. Başkan Aziz Yıldırım, bazı yöneticilerle birlikte İngiltere’nin yolunu tuttu. Sarı-lacivertli kafilenin hedefinde iki yıldız var. Yıldırım ve yöneticilerin önce Londra’da Arsenal ile masaya oturacağı ve kaleci David Ospina için resmi teklif sunacağı belirtildi. Ospina’nın bonservisi pahalı gelirse kiralama formülü devreye sokulacak.

Sarı-lacivertliler daha sonra Liverpool’un yolunu tutacak. Daniel Agger’in futbolu bırakma kararı sonrasında Fenerbahçe, Liverpool’un Slovak stoperi Martin Skrtel’a kanca attı. Beşiktaş ve Leicester City’nin de isteği 31 yaşındaki oyuncu için pazarlık yapılacak. Skrtel, Liverpool’dan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Yönetim ayrıca iki futbolcunun menajerleriyle de görüşecek.

MONTOYA BİTTİ GİBİ

Fenerbahçe, Martin Montoya transferinde de mutlu sona çok yaklaştı. Bonservisi Barcelona’da olan 25 yaşındaki sağ bekin kiralanması için Katalan kulübüyle pazarlıklarda ufak detaylar kaldı. İspanyol futbolcunun 1.5 milyon Euro’ya gelmeye hazır olduğu ifade ediliyor. Transferin 2-3 gün içinde açıklanması bekleniyor.
Konular Spor Haberleri