YILDIZ NEDEN KÜFRETTİ?

Mehmet Yıldız, Emre Aşık'a küfretmesinin nedenini açıkladı...

YILDIZ NEDEN KÜFRETTİ?

Sivasspor kaptanı Mehmet Yıldız Galatasaray ile oynadıkları Fortis Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinin 117. dakikasında Galatasaraylı Emre Aşık'la girdiği tartışmada rakibine küfür ettiği gerekçesiyle doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

En az iki maç ceza alarak Sivasspor'un, Kocaeli ve Bursa ile oynayacağı lig maçlarında forma giyemeyecek olan başarılı futbolcu gördüğü kırmızı kartın arka planını anlattı.

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Emre Aşık ile defalarce ikili pozisyonlarda karşı karşıya geldiklerini belirten Yıldız, 'Bir pozisyonda sert bir harekete maruz kaldım. Bu hareket sonrasında kendisine sitem ettim. Bu konuşmanın ardından bana formasını göstererek, 'Sen bu formayı asla giyemeyeceksin. Hayal bile edemeyeceksin. Bu forma asla ve asla senin olmayacak' diye konuştu. Bu sözlerin ardından ben de kendimi tutamadım ve bana yakışmayan sözler sarf ettim. Bir sporcunun da rakibine böyle sözler söylememesi gerekir' dedi.

Sporculuk hayatında bu güne kadar 2 kırmızı kart gördüğünü dile getiren Kaptan Yıldız, 'Kırmızı kart görmek bana yakışmadı. Öncelikli olarak beni sevenlerden, Sivasspor'a gönül verenlerden, Türk Spor kamuoyundan özür diliyorum. Ancak ağır tahrik altındaydım' diye konuştu.

Akşam

Konular Spor Haberleri