Yılın Engelli Dostu Müge Anlı seçildi

3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu Müge Anlı'yı engellilere karşı yaptığı çalışmalarından dolayı "Yılın Engelli Dostu" ilan etti.

Yılın Engelli Dostu Müge Anlı seçildi

Bilindiği gibi Müge Anlı Atv'de yaptığı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yıllardır engelli vatandaşlarımıza yaptığı tekerlekli sandalye yardımlarından dolayı takdir görüyordu.

Kahraman Eroğlu yaptığı konuşmasında; Amacımız burada, kamuoyu önünde Müge Anlı'yı onure etmek veya plaket vermek olmadığını, amacının bu tür yayınlar aracılığıyla engellilerimizin sorunlarına kalıcı çözüm getirmekolduğunu,  tüm ülke çapında engelliler günü kutlanırken kesinlikle eğlencelerle, engellileri bir günlük olarak yemeklere götürerek değil, onlara elbiseler alarak hiç değil, onların sorunlarına kalıcı çözüm getirilmesi için duyarlı basına ve basının simge isimlerine şiddetle ihtiyaç var bunlardan birisi de Müge Anlı'dır. Bu yüzdendir ki bu plaketi, belgeyi sayın Müge Anlı'ya veriyorum." ifadelerinde bulunurken Müge Anlı'da bu plaketi bu sevgi zincirini oluşturan ekibinin ve izleyicilerinin adına aldığını belirtti.