Yılların küslüğü sona erdi!..

Hande Yener, dargınlıklarını birer birer bitirmeye karar verdi. Demet Akalın’a zeytin dalı uzatan ünlü şarkıcı, şimdi de kavgalı olduğu Serdar Ortaç’la barıştı.

Yılların küslüğü sona erdi!..
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre Han­de Ye­ner uzun za­man­dır ağız da­la­şı ya­şa­dı­ğı ve kav­ga­lı ol­du­ğu ün­lü isim­le­re ba­rış çu­bu­ğu uzat­ma­ya de­vam edi­yor.

Bir­kaç gün ön­ce eze­li ra­ki­bi De­met Aka­lı­n’­a dost­luk eli­ni uza­tan Ye­ner, şim­di de Ro­me­o şar­kı­sıy­la dal­ga geç­ti­ği için kav­ga­lı ol­du­ğu Ser­dar Or­taç ile ba­rış­tı.

SERDAR ORTAÇ’LA DÜET YAPACAK

Bu yaz küs­lük­le­ri bi­ti­rip işiy­le ön pla­na çık­mak is­te­di­ği­ni be­lir­ten Han­de Ye­ner, Ser­dar Or­taç ile ba­rış­ma­la­rı­nı bir­lik­te bir dü­et ya­pa­rak taç­lan­dır­mak is­te­di­ği­ni söy­le­di.

Ün­lü şar­kı­cı­nın bu tav­rı sos­yal med­ya­da ‘Tü­kür­dü­ğü­nü ya­lı­yo­r’ şek­lin­de tep­ki çek­se de Ye­ner at­tı­ğı adım­lar­dan ol­duk­ça mut­lu. Öte yan­dan Se­bas­ti­an kon­ser­le­ri­ne son sü­rat de­vam eden Ye­ner, önü­müz­de­ki gün­ler­de Lon­dra­’ya çı­kart­ma yap­mak için yo­ğun bir şe­kil­de ça­lı­şı­yor.