Yılmaz Erdoğan'ın 15 yıllık sırrı!

Yılmaz Erdoğan’ın komutanı emekli Albay Özdilek, “Russell Crowe’dan önce Cem Yılmaz ile Yılmaz Erdoğan’ı Çanakkale filminde biz oynatacaktık” dedi.

Yılmaz Erdoğan'ın 15 yıllık sırrı!
Bugün'den Erkan Acar'ın haberine göre Yıl­maz Er­do­ğa­n’­ın “Askerdeyken Ça­nak­ka­le­’y­le il­gi­li bir se­nar­yo yaz­ma gö­re­vi ve­ril­miş­ti. Tret­ma­nım hâ­lâ TSK’nın bir çek­me­ce­sin­de du­ru­yor­du­r” söz­le­ri üze­ri­ne ün­lü ak­tö­rün ko­mu­ta­nı İs­ma­il Öz­di­lek, ilk kez konuştu.   

CEM YILMAZ GELİBOLU’YA GELDİ

Emek­li Al­bay Öz­di­lek söz ko­nu­su se­nar­yo ça­lış­ma­sı­nın 1999-2000 yıl­la­rı ara­sın­da ya­pıl­dı­ğı­nı an­la­ta­rak, “P­ro­je­nin adı­nı ‘İsim­siz Kah­ra­man­lar’ ola­rak be­lir­le­miş­tik. Yıl­maz Er­do­ğa­n’­ı iki üç ay­lı­ğı­na Ça­nak­ka­le­’ye gön­der­dim. Ora­da ka­lıp in­ce­le­me­ler­de bu­lun­du. Film­de Cem Yıl­maz, Be­yaz gi­bi sa­nat­çı­lar da oy­na­ya­cak­tı.

As­lın­da Yılmaz ve Cem’i bir Ça­nak­ka­le fil­min­de ilk kez biz oy­na­ta­cak­tık. Cem Yıl­maz da Ge­li­bo­lu­’da bi­zi zi­ya­ret et­ti­”
de­di.

Al­bay, o dö­nem bu gö­re­vi dö­ne­min Ge­nel Kur­may Baş­ka­nı Hü­se­yin Kıv­rı­koğ­lu­’nun ver­di­ği­ni, hem­şi­re Şük­ran Şev­ka­ti­’nin ha­ya­tın­dan yo­la çı­ka­rak bir se­nar­yo ge­liş­tir­dik­le­ri­ni söy­le­di.