Yılmaz Özdil'den Muharrem İnce'ye şok yazı!

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirirken; Muharrem İnce için "Ekmek için Ekmeleddin'den bile sekiz puan daha az oy aldı!" yorumunda bulundu.

Yılmaz Özdil'den Muharrem İnce'ye şok yazı!
MedyaRadar'ın haberine göre "Muharrem İnce, ekmek için Ekmeleddin'den bile sekiz puan daha az oy aldı. Türkiye'nin rejimi değişti" diyen Özdil, sözlerine "Gerekirse kariyerimizi, gerekirse kendimizi yakarız. Daima Mustafa Kemal'in askeriyiz. Kazananı tebrik ederiz ama, asla biat etmeyiz. Bunca felaketten sonra hâlâ maval okumak isteyen varsa, başka kapıya" diye devam etti.

Özdil, "Dertleşme" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'e karşı yarıştığı seçimde yüzde 30.79 oy alan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için şunları söyledi:

"Sekiz defa seçim kaybeden guguk kuşuyla, iki defa guguk kuşunu bile yenemeyen Muharrem İnce'nin, kendisine rakip makip olamayacağını gayet iyi biliyordu. On defa mağluplardan bir galip çıkmayacağını bilmek için, siyasi deha olmaya gerek yoktu."

İşte Özdil'in bugünkü yazısı:

Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayı oldu, Chp'ye her türlü ağır hakareti yapan asrın liderimizi ziyarete gitti, “başarılar diledik, sohbet ettik, dertleştik” dedi.

Ziyaret etmesinde, sohbet etmesinde belki sorun yok gibi görünüyordu ama, “dertleşme” lafı tuhaftı.

*
Yumuşacık rekabetin uzlaşma ifadesiydi.

Hacivat-Karagöz kavgasının ittifakıydı.

*

Seçimin sonucuna dair “işaret fişeği”ydi.

*

Susup alkışlamak en kolayıydı.

Hatta desteklemek daha kolaydı.

Zor olanı tercih ettim, toplumu uyarmaya çalıştım.

“Tezek denmesini, cibilliyetsiz denmesini, din düşmanı denmesini, geçmişi lekeli denmesini, terörist denmesini dert etmiyorsan, daha neyi dertleştin birader, hakikaten merak ettim” diye yazdım.

“Siyasi ince'lik midir, pişk'ince midir?” diye sordum.

*

Testi kırıldıktan sonra manası yok.

Testi kırılmadan önce yazdım.

*

Hiç şaşmadığım sonuçları oldu…
Pişmiş aşa su kattığım için, rahmetli anama küfür edildi.

*
Muharrem İnce, Antalya ve Denizli mitinglerinde beni yuhalattı.
Oxford Üniversitesi'nin araştırmasına göre, dünyanın en çok yalan haber yayınlayan, dünyanın en çok iftira atan, dünyanın en ahlaksız medyası bizim medyamız… Muharrem İnce bu medyadan sadece beni yuhalattı.

*

Netice?

Ekmek için ekmeleddin'den bile sekiz puan daha az aldı.

Türkiye'nin rejimi değişti.

*
Hadi şimdi gelin “dertleşelim…”

SÖZCÜ YAZARI YILMAZ ÖZDİL'İN SÖZCÜ'DE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...