Yılmaz Vural, Bucaspor'a 'Hayır' dedi

Geçen sezon Göztepe'yi TFF 1. Lig'de Play-Off şampiyonu yaparak Süper Lig'e taşıyan Yılmaz Vural, kendisine gelen teknik direktörlük teklifini reddetti.

Yılmaz Vural, Bucaspor'a 'Hayır' dedi
Yeni Şafak'ta yer alan habere göre TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda aldığı 3-1'lik Sarıyer mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'la yollarını ayıran Bucaspor'da yönetimin ilk görüşmeyi Teknik Direktör Yılmaz Vural'la yaptığı belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre; Geçen sezon Göztepe'yi TFF 1. Lig'de Play-Off şampiyonu yaparak Süper Lig'e taşıyan deneyimli teknik adamın, "Süper Lig ve 1. Lig'den görüştüğüm kulüpler var. Teklifiniz için size teşekkür ediyorum" yanıtını verdiği aktarıldı.

Takımın başına tecrübeli bir teknik patron getirmeyi planlayan Ahmet Doğan başkanlığındaki yönetim alternatif isimlere yöneldi. Fırtına'da yeni teknik patronun en kısa sürede belirleneceği ifade edildi.

Bu arada maaş alacağını ve tazminatının bir bölümünü isteyen Ahmet Yıldırım'la anlaşma sağlandı ve genç çalıştırıcının sözleşmesi feshedildi.
Konular Spor Haberleri