Yılmaz Vural'dan Tanju Çolak açıklaması

Sosyal medyada Tanju Çolak'ı kast ederek sinkaflı cümleler kurduğu söylenen Yılmaz Vural, konunun Tanju Çolak'la ilgili olmadığını belirterek, "Tanju'yla dostluğumuz bakidir" dedi. Öte yandan Tanju Çolak'ta bir açıklamada bulundu.

Yılmaz Vural'dan Tanju Çolak açıklaması
İHA'nın haberine göre sosyal medyaya düşen görüntülerde Tanju Çolak hakkında açıklamalarda bulunduğu iddia edilen Yılmaz Vural, konuyla ilgili açıklama yaptı. Konunun Tanju Çolak'la ilgili olmadığını belirten ve "Tanju'yla dostluğumuz bakidir" diyerek açıklama yaptı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Tanju Çolak'la konuyu konuştuğunu belirten Vural, "Nasıl ve ne şekilde çekildiğini bilmediğim görüntülerde Tanju Çolak’ı kastederek küfür ve hakaret ettiğim, iftira attığım iddia edilmiş ise de bu haberler veriliş şekli ile yanlış, düzmece ve kurmacadır. Tanju Çolak ile şahsımı karşı karşıya getirmeye uğraşanlar başaramayacaklardır. Yine de yanlış anlamalara yol açan bu haberden dolayı olayın akabinde telefon ile irtibatlı kendisinden özür diledim. Dostluğum bakidir" ifadelerini kullandı.

Tanju Çolak ise bugün canlı yayında Magazin Noteri’ne konuştu. Çolak programda şunları söyledi:

“GÖRDÜĞÜM YERDE İKİ TOKADI HAK ETMİŞTİR”

“Ben Yılmaz Hoca ile hiçbir zaman çalışmadım. Karakterini de bilmem, sadece gazetelerde ve  televizyonlardaki  taklaları ile biliyorum. Dün çıkan video onun daha çok takla atacağının göstergesidir diye düşünüyorum. Kendisini aradım, bu ne dediğim zamantir tir titriyordu! ‘Bu sana değil menajere’ dedi. Dedim ki ‘Hoca çocuk değilim. Ben Karadeniz çocuğuyum. Yaptığın ettiğin küfürler sana fazlasıyla iade olsun. Ama fazla uzatmak istemiyorum’ dedim. Burda da fazla uzatmak istemiyorum. Konu ile ilgili avukatıma talimat verdim. Suç duyurusunda bulunacağım. Ne gerekiyorsa her türlü cezayı da ona verdirmeyi planlıyorum. Adaletin kestiği parmak acımaz. Bu zat kendini ne zannediyorsa göreceğiz

El mi yaman bey mi yaman ? Gördüğüm yerde de iki tokadı hak etmiştir. Fazlasıyla hak etmiştir ama ayıp ediyor yaptığı şey etik ve ahlaki değil. Ben fazla da konuşmak istemiyorum Hukuk önünde göreceğiz bakalım nasıl taklalar atacak? Hem tazminat, hem de suç duyurusunda bulunacağım. Mahkeme ve hukuk konusunda ne gerekiyorsa sonuna kadar gideceğiz. Affedilebilir bir şey değildir yaptığı.Büyük terbiyesizliktir. Aradığım zaman tir tir titriyordu.Bir de Brezilya’dayım diyor, yalan söylüyor herkese. Brezilya’dan yeni geldim ben diyor. Bana da bunu söyledi. Ben bu küfürlerin altında hiç bir zaman kalmadım kalmayacağım”


“BU ŞİMDİ ÇEKİLEN VİDEO DEĞİL, 4-5 AYLIK BİR İŞ BU”

Tanju Çolak, Yılmaz Vural’ın 5 bin Euro komisyon aldığı suçlaması konusunda ise;

“Bu suçlamalar kötü ve çirkin. O zaman Pota’ya sorsun. Bana bir tane para yolladığına dair  bankadan evrak versin bu kadar basit. Ne kadar adice ne kadar çirkince. Bu şimdi çekilen bir şey değil. 4-5 ay önce çekilen bir video bu. Eylül’de Ekim’de yapılmış bir video bu. Şimdi yapılmış bir video değil. Adana Demirspor ve Hatay maçı öncesi bunu kurgulamış vermiş.  Türkiye’de böyle kahpeler var. Klavye delikanlıları var. Bu rezil adamın nasıl bir adam olduğu ortaya da çıkıyor böylece.”