Yine otel yine intihar!

İzmir’de avukat A.S’nin Büyük Efes Swissotel’de canına kıymak istemesi büyük yankı uyandırırken, aynı bölgedeki Beyond Otel’de de intihar şoku yaşandı. 30 yaşındaki Uğur Yıldız, banyoda başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Yine otel yine intihar!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir Barosu'na kayıtlı genç avukat A.S.'nin iddiaya göre eşiyle tartıştıktan sonra Büyük Efes Swissotel'de canına kıymak istemesi büyük yankı uyandırdı. A.S. son anda polis tarafından kurtarılırken, bu kez aynı bölgede bölgedeki Beyond Otel'de intihar girişimi yaşandı. Fakat bu kez intihar girişimi ölümle sonuçlandı. Bir süre önce cezaevinden çıkan 30 yaşındaki Uğur Yıldız, otelin resepsiyonuna gidip oda istediğini belirtti. Otel görevlileri genç adama gerekli işlemleri yaptıktan sonra otelin ikinci katındaki 216 nolu odanın anahtarını verdi.

DIŞARIDA DOLAŞTI

Otel görevlilerinin yardımıyla odasına yerleşen Yıldız, kısa bir sonra süre sonra dışarıya dolaşmaya çıktı. Yaklaşık olarak 1 saate yakın dışarda dolaşan ve cezaevinden bir arkadaşı olan E.D. ile tekrar otele dönüp odasına çıktı. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülere göre odaya giren arkadaşı E.D. odadan çıkıp ayrıldı. Arkadaşının odadan ayrılmasından sonra banyoya giden Yıldız, yanında bulunan tabancaya mermileri doldurup başına ateş edip yaşamına son verdi.

TEK EL ATEŞ SESİ

Silah sesi üzerine odaya koşan görevliler yedek anahtarla içeri geldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar. Hemen sağlık ekiplerine ve emniyet güçlerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis yaptığı inceleme sonrası genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

UYUŞTURUCU İDDİASI

Olayla ilgili polis soruşturma başlatılırken, Yıldız'ın yanından ayrılan arkadaşı E.D'nin ifadesine başvuruldu. Genç adamın cesedi nöbetçi savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili uyuşturucu iddiası ortaya atılırken, soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.