Yolanthe'nin kalbi İstanbul'da kaldı!

Sneijder’le Fransa’ya giden ‘yenge’ Yolanthe Cabau, ‘Kalbimin bir parçasını Türkiye’de bıraktım’ dedi.

Yolanthe'nin kalbi İstanbul'da!
Takvim'de yer alan habere göre Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in Galatasaray'dan Fransa'nın OGC Nice takımına transfer olmasıyla eşi Yolanthe Cabau, buruk bir sevinç yaşadı. Her zaman ülkemize olan sevgisini dile getiren Cabau, eşi ve minik oğlu Xess Xava ile İstanbul'daki yaşamını Fransa'ya taşımak zorunda kaldı. Nice'de umduğunu bulamayan güzel yenge, içini Hollanda'daki Telegraph gazetesine döktü:

"Türkiye, benim için çok özel bir ülke. 5 yıl yaşadığım, birçok dost edindiğim ve en önemlisi de oğlum Xess Xava'yı dünyaya getirdiğim İstanbul'u geride bırakıp Fransa'ya taşınmak benim için çok zor oldu. Kalbimden bir parçayı Türkiye'de bıraktım." Ailesiyle Nice'de bahçe içinde bir villaya taşınan Yolanthe Cabau, oğlunun evin bahçesinde oynaması için de iki keçi aldıklarını söyledi.

Yolanthe'nin kalbi İstanbul'da kaldı!

GÜLER YÜZE FRANSIZ!

Türk insanının Fransızlar'ın aksine güler yüzlü ve sıcakkanlı olduğunu söyleyen Yolanthe Cabau, geçtiğimiz yaz İstanbul'daydı. Yakın dostlarıyla hasret gideren Cabau, Fransa'ya dönerken "Bye bye sevgili Türkiyem. Her zaman kalbimde olacak. Yengeniz" mesajı yayınlamıştı.
Konular Spor Haberleri