Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor

Bir otobüs firmasında 10 yıldır asgari ücretle çalışan 29 yaşındaki servis şoförü Serhat Gezer, yolda yürürken bulduğu 5 bin TL paranın sahibini bulmak için uğraşıyor.

Yolda bulduğu paranın sahibini arıyor
Yeni Asır'dan Mihriban Koçaker'in haberine göre evli ve 1 çocuk babası Gezer, önceki gün işe giderken GOP Bulvarı üzerinde yürüdüğü sırada yerde gazete kağıdına sarılmış 5 bin TL buldu. Parayı yerden alarak önce çevre esnafa sahibini soran Serhat Gezer, daha sonra çalıştığı firmaya gelerek durumu Müdürü Hakan Sarıcanoğlu'na bildirdi.

ANONS YAPILDI

Bunun üzerine olay, Tokat Belediyesi'ne bildirilerek belediye hoparlöründen para kaybeden varsa Tokat Seyahat'e müracaat etmeleri yönünde anons yapıldı. Serhat Gezer bulduğu parayı Otogar'da görevli polislere teslim etti. Seyahat Firması Müdürü Hakan Sarıcanoğlu, bu örnek davranışından ötürü çalışanı Serhat Gezer'e teşekkür ederek kendisini ödüllendirdi.

Gezer, "İşe giderken yolda gazete kağıdına sarılı para olduğunu fark ettim. Sordum kimse sahip çıkmadı ben de aldım otogara geldim. Belediyeden anons yaptırdık. Sahibini bekliyoruz. Belki ihtiyaçlı biridir, hastası vardır, belki kredi çekmiştir" dedi.