Yonca Evcimik'ten iddialı açıklamalar

Yonca Evcimik, Radyo Trafik Marmara stüdyolarında, deneyimli program yapımcısı Emel Yalçın’ın sunduğu “Ünlüler Trafikte” programının konuğu oldu.

Yonca Evcimik'ten iddialı açıklamalar

Programda öne çıkan başlıklar şöyle;

“Kendine Gel klibi eğer birinci belli değilse ödül alır”

“Yonca Evcimik feat İrem Derici Kendine Gel klibi son bir kaç yılın en başarılı klibiydi. Nihat Odabaşı çekti. Bu senenin klip ödüllerini alması şart. Almazsa hakkımız yenilmiş olur. Kliplerde adayız ama birinciler belli değilse ancak o zaman ödül alırız. Haberlere konu oluyorsa, herkes bundan bahsediyorsa hakkıdır. Buna rağmen olmuyorsa o zaman ödüllerin kime gideceği konuşulduğu gibi en baştan bellidir.” 
                               
“Arkamda bir erkek olmasına ben izin vermedim”

“Arkamda bir erkek enerjisi olabilirdi ama ben izin vermedim. Çok daha erken yaşlarda acayip noktalara gelebilirdim ama hep o tekliflerin karşısında benden bir şey istenir mi diye düşündüğüm için kabul etmedim. Yapı olarak öyle biri değilim, kendim yapamazsam elimden geleni yaptım olmadı derim. Ben gönlümden geçeni yaşamayı seviyorum. İnsanlar bana zamanla,  acaba ünlü olduğum için mi benimle birlikte olmak istiyorlar diye  düşündürtüyorlar. Ben karşımdaki insanı da bu konuda uyarıyorum. O zaman da kaçırıyorum insanları. Evlilikle ilgili büyük konuşmamak lazım ben hayatı geldiği gibi yaşıyorum.”

“Dünya standartlarına göre başka bir statüde olmam gerekiyordu”

“Dünyadaki standartlara bakarsak maddi açıdan bile başka bir statüde olmam gerekiyordu. Herkesi çok çabuk sanatçı yapıyoruz. Dünyada bu böyle değil, insanlar özel hayatlarıyla değil yaptıkları işlerle anılıyorlar. Magazinleri bile daha kaliteli. Dünyada olsam çok başka bir yerde olurdum. Aleyna’yı beğeniyorum. Magazin programında yansıtılan kısmını görünce ne kadar çocuk ve boş diye düşünüyorsun ama ikinci şarkısı ve dans ediyor oluşu çok iyi. Doğru hareket ederse iyi işler yapar. O yaşta bu farkındalığın olması çok iyi bir şey. İçine büyük kaçmış olduğunun kendi bile farkında değil.”

Yonca Evcimik'ten iddialı açıklamalar