Yüksel Aytuğ yazdı: "Sonumuzu sosyal medya getirecek!"

Yüksel Aytuğ: "Vatan Şaşmaz'ın görüntülerini sızdıran polis memurunun genelevde çalıştığını bir düşünsenize..."

Yüksel Aytuğ yazdı: "Sonumuzu sosyal medya getirecek!"
Sabah'tan Yüksel Aytuğ'un yazısı...

Vatan Şaşmaz cinayetinin olay yeri görüntülerinin medyaya nasıl sızdığı sonunda ortaya çıkarıldı.

Akşam Gazetesi’nden Levent Albayrak’ın haberine göre, Beşiktaş’taki lüks bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve televizyoncu Vatan Şaşmaz’ın olay yeri görüntülerini sızdıran kişinin, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru olduğu belirlendi. Başlatılan adli ve idari soruşturma kapsamında görüntüleri sızdıran polis memuru açığa alınırken, görüntülerin nasıl hızla yayıldığı da ortaya çıktı. Açığa alınan polisin, mesaide olduğunu kanıtlamak için görüntüleri çekip eşine gönderdiği tespit edildi. İddiaya göre polisin eşi, bu görüntüleri aile üyelerinin görüştükleri Whatsapp grubuna attı. Polisin eşinin kardeşi de görüntüleri kız arkadaşı D.Ç. ile paylaştı. Uyuşturucudan sabıkası olduğu öğrenilen D.Ç., görüntüleri para karşılığında medyaya satmaya çalıştı.

Görüyor musunuz ‘saadet’(!) zincirini… Siz istediğiniz kadar ‘çevrim içi” kalmaya çalışın, görüntüler bir kez dijital ortamla tanıştı mı asla gizli kalamıyor. ‘Aile içi Whatsapp grubu’ bile artık mahremiyet içermiyor. Şu polis memurunun ‘mesaide’ olduğunu kanıtlamak için başvurduğu yönteme bakar mısınız! Düşünsenize, ya bir de genelevde çalışıyor olsaydı…

Yeni dünya savaşının internet üzerinden çıkacağına artık adım gibi eminim…

NOT: Vatan Şaşmaz’ın olay yeri görüntülerini memlekette henüz görmemiş birkaç kişiden biri olduğuma inanıyorum. Biz görmeyi reddedersek, o vampirlerin gösterecek şeyleri kalmaz. Gelin, irademize sahip çıkalım. Unutmayın, vahşetin ‘paylaşımı’ olmaz. Olsa olsa ‘virüsü’ olur.

YÜKSEL AYTUĞ'UN SABAH'TA YER ALAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...