Yürekleri ağza getiren kavga!

Elazığ’da bir kadınla erkek arasındaki tartışma ve kavga az daha ölümle bitiyordu. Kadının üst geçitten atmaya çalıştığı küçük çocuğu çevredekiler son anda kurtardı.

Yürekleri ağza getiren kavga!
Sabah'ta yer alan habere göre Elazığ'da Bosna Hersek Bulvarı üzerinde bulunan alt geçit üzerinde bir kadın ile erkek arasında yaşanan ve kadının kucağındaki küçük çocuğu alt geçitten aşağı atmak istediğini gösteren görüntüler yürekleri ağza getirdi.

Bosna Hersek Bulvarı'nda dün bir vatandaşın evinin balkonundan çektiği belirtilen cep telefonu görüntülerinde, önce cadde üzerinde ve kucağında küçük bir çocuk olan bir kadın ile bir erkeğin tartıştığı görülüyor. Görüntülerde, kadın, yolun karşısına geçmeye çalışırken, tartıştığı erkek onu engelleyerek çantasını elinden alıp alt geçitten aşağı atıyor. Buna sinirlenen ve erkeğe tekme atan kadın daha sonra, "Neden yaptın" diye bağırarak kucağındaki çocuğu aşağı atacağını söylüyor.

Alt geçidin korkuluklarına doğru hızla giden kadın, bir anda kucağındaki çocuğu aşağı sarkıtıyor. Çevredeki vatandaşların tepkileri ve çığlıkları üzerine bir kişi koşarak düşmek üzere olan çocuğu son anda kurtarıyor. Görüntüler, çevrede toplananların kadın ve erkeğe tepki göstermesi ile sona eriyor. Olayla ilgili açıklama yapan Elazığ Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile anne ve 2 çocuğunun Kadın Konukevi'ne yerleştirildiğini belirtti.