YURTTAN KAÇMIŞTI...

Canını kurtarmak için girdiği markette işte böyle görüntülendi..

YURTTAN KAÇMIŞTI...

Konya’da iddiaya göre, 24 yaşındaki işsiz Ahmet Aktaş, aynı yaşta olan arkadaşı işsiz Gökhan Kökçük ile Kökçük’ün babasına hayat kadını bulduğu ve bu yüzden borçlandığı dolayısıyla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Aktaş ve Kökçük, birbirlerini pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sırasında Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yetiştirme Yurdu’ndan 15 gün önce kaçan ve polis tarafından aranan 15 yaşındaki Mustafa Özden ile o sırada yoldan geçmekte olan Ahmet Gençoğlu (49), eşi ve kızı yaralandı. Kanlar içinde markete sığınan Mustafa Özden, hastaneye kaldırıldığı sırada yolda hayatın kaybetti. Özden’in ölmeden önce markete sığındığı son görüntüleri ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 22.30 sıralarında Meram İlçesi Sahipata Mahallesi Mimar Kelük Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Aktaş, yanında H.K. (19) ve H.P (17) ile birlikte otomobille arkadaşı Gökhan Kökçük ile buluşmaya gitti. Mimar Kelük Sokak’ta buluşan Ahmet Aktaş, Gökhan Kökçük’e, "Babana hayat kadını buldum. Bu yüzden borçlandım."dedi. Bunun üzerine Aktaş ve Kökçük, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Aktaş ve Kökçük, otomobillerinde bulunan ruhsatsız pompalı tüfeklerini alarak birbirlerine ateş açtı. Açılan ateş sırasında Kökçük’ün yanında bulunan 15 gün önce kaldığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yetiştirme Yurdu’ndan kaçan ve polis tarafından aranan Mustafa Özden ile bir yakınından misafirlikten gelen Ahmet Gençoğlu ve eşi Aynur Gençoğlu (43), kızı Fatmanur Gençoğlu (20) yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mustafa Özden, canını kurtarmak için olay yerinin karşısındaki bir markete sığındı. Markete girdikten sonra ne yapacağını şaşıran, ardından yere yığılan Özden, ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Özden’in marketteki son görüntüleri ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Sağ kolundan yaralanan Ahmet Gençoğlu ile yüzünden yaralanan eşi Aynur Gençoğlu ve başından yaralanan kızı Fatmanur Gençoğlu, otomobille Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Fatmanur Gençoğlu’nun sağlık durumunun ciddiyetini korduğu öğrenildi. Ahmet Aktaş, H.K. H.P ve Gökhan Gökçük, polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız...