Yüz estetiğinde yeni dönem

Hemen hemen herkesin hayalidir porselen gibi bir cilde sahip olmak. Toplumda kadın erkek, genç yaşlı fark etmeden tüm bireyler bebek gibi bir cilde sahip olmak isteyip hayalini kurar.

Yüz estetiğinde yeni dönem
Akşam'da yer alan habere göre bu hayal ettiğiniz görüntüye kavuşmak porselen yüz estetiği sayesinde artık hayal değil. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. M. Volkan Kıyak, porselen yüz estetiğini anlattı.

Estetik, birçok kadının daha güzel görünüp gençleşmek için başvurduğu yöntemlerden biri. Güneş lekeleri, sivilce izleri, cilt kırışıklıkları ve siyah noktalar hiç şüphesiz kadınların korkulu rüyası. Keşke hepimizin cildi doğduğumuz zamanlardaki gibi bembeyaz, pürüzsüz, mis gibi kokulu kalsa. Lakin yaş aldıkça ve zaman geçtikçe yüzümüz çeşitli dezenformasyonlara uğruyor; kırışıyor, sarkıyor ve sivilceleniyor. Bu durumlar da bizi derin üzüntülere sokuyor. Cilt kırışıklığı, ciltte sarkmalar, alt ve üst göz kapağı, gözaltı torbaları, güneş lekeleri, sivilce izleri, siyah noktaların gitmesi artık çok kolay. Porselen yüz plazma enerjisiyle bütün bunlardan kurtulmak mümkün.

PORSELEN YÜZ NASIL ELDE EDİLİR?

Porselen yüz; plazma enerjisi, mutivitamin, trace vitamin, hiyaluronik asid, magnezyum glukonat, gibi birçok elementin birlikte kullanımıyla elde edilir. Porselen gibi bir yüze sahip olmak için yaklaşık 45 dakikayla, 1,5 saat kadar vakit ayrılmalıdır. Porselen cilt yapılması bir dizi işlemlerle sağlanır. Öncelikle muayene ve büyüteç altında cildinizin neye ihtiyacı olduğu tespit edilir. Yüzdeki çökmeler hiyaluronikasid yardımıyla giderilir ve ciltteki lekeler plazma enerjisiyle yok edilir. Cilt altına uygulanan multivitamin, somon DNA ve plazma enerjisinin sağladığı dermiste uyarıyla bebek cildine benzer parlak bir cilt elde edilir. Bizim porselen yüz estetiğinden anlayışımız yüzün porselen makyaj yapılmışçasına pürüzsüz, sarkmalardan arındırılmış, güneş lekeleri silinmiş, akne izleri ve gözenekleri giderilmeye çalışılmış bir cilt görünümü elde etmek.
Konular Kadın / Bakım