Yüze göre kaş dizaynı

Kıyafetiniz kadar, cilt temizliğiniz ve kaş şeklinizde sizi yansıtır. Stil sahibi olmak için ilk önce öz bakım ve yüzünüze yakışan güzel bir kaş olmalı ki, kıyafetinizle bir bütün olmalısınız.

Yüze göre kaş dizaynı
Akşam'dan Aysun Kaba'nın haberi...

ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ


İlk olarak sabah kalktığınızda su ve sabunla cildinizi iyice yıkayın ve yumuşak bir havluyla kurulayın. Cilt kuruduktan sonra tonikle temizleyin. Yüzünüzü temizlediğiniz pamuğa baktığınızda çok şaşıracaksınız. Az önce cildinizi sabunla temizlememiş gibi pamuk kirlenir. Çünkü sabun toniğin ulaşabildiği kadar cildin derinine ulaşıp oradaki kirleri temizleyemez. Cildinizi temizledikten sonra mutlaka cildinize uygun bir nemlendirici krem sürün fakat cildiniz kuru dahi olsa kreminiz çok yağlı olmasın. Sabah yaptığınız bu basit cilt bakımı cildinizi ve boynunuzu gün boyu dış etkenlerden korur ve cildinize güzellik kazandırır.

TONİK MUTLAKA KULLANIN

Akşam bakımı da sabah bakımına benzer. Özellikle makyajlıysanız yüzünüzü ve boynunuzu önce sabunla yıkayın, daha sonra tonik veya losyon, bunlar yoksa süt ile iyice silerek temizleyin. Yüzünüzde fondöten veya pudra artığı bırakmayın. Daha sonra cildinize sabah kullandığınızdan biraz daha yağlı bir nemlendirici krem sürün. Kreminizi cildinizin yapısına göre seçmeye özen gösterin. Ünlü kaş mimarı Nursun Yıldız’dan yeni bir seneye yeni kaş önerileri aldık. Bakalım Yıldız ne diyor?

Doğal kontür ne demektir?

Doğal kaş kontur, kaş kıllarının hiç ziyan edilmeden yüze giden doğru şekil verilerek içlerinin doldurma işlemidir.

Doğal konturun dövme kaştan farkı nedir?

Dövme boyası kullanılmaması ve geçici süre kullanılmasıdır.

İstediğim kaş modelini doğal kaş kontürle elde edebilir miyim?

Kesinlikle evet. Herkesin yüz ifadesine göre kaş şeklini verip uyguluyorum.

Yüze göre kaş dizaynı nedir?

Yüze göre kaş dizaynı, yüzünüzün şeklini göz önüne alınarak oluşturulur ve böylece yüzünüze yakışan sizi tamamlayan kaşlara kavuşursunuz.

Doğal kontur uygulaması sağlık açısından riskli midir?

Kesinlikle değildir. Çünkü kimyasal katkısı olmayan organik boyalar kullanılmaktadır. 

Kaş kontür uygulaması saç rengine göre mi, ten rengine göre mi olmalıdır?

Yaygın olan yanlış bir bilgi vardır; saç rengine göre yapılmaya çalışılıyor ancak bu yanlıştır. Tenimizin rengi bize aittir, saç rengimizi sıklıkla değiştirebiliriz ancak her saça uyumlu olması için kaşın ve tenin orijinal rengine bağlı kalınmalıdır.
Konular Kadın / Bakım