Zabıtadan Pınar Altuğ baskını!

Gürültü konusunda hassas olan Pınar Altuğ; iş kendine gelince bunu hiçe saydı! Oyuncunun önceki geceki yaş günü partisi 'yüksek ses' şikayetiyle zabıta ekiplerince basıldı!

Zabıtadan Pınar Altuğ baskını!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan'ın önceki akşamki 40. yaş günü partisi olaylı geçti. Altuğ için eşi Yağmur Atacan tarafından Fulya'daki Basilico isimli restoranda sürpriz bir parti organize edildi. Güzel oyuncunun birçok dostunun akın ettiği partide ilerleyen saatlerde eğlence doruğa çıktı. Mekandaki yüksek ses yüzünden rahatsız olan çevre sakinleri de durumu polise şikayet etti. Zabıta ekipleri de bu şikayetler üzerine soluğu mekanda aldı.

OLAYA HEMEN EL ATTI

Ekipler, mekan sahiplerini müziği kısmaları konusunda uyarırken duruma Pınar Altuğ el attı. Güzel oyuncu, içeriye girer girmez müziğin sesini kıstırdı. Geçtiğimiz yıllarda oturduğu apartmanın giriş katındaki Bebek Lucca'nın yetkilileriyle 'yüksek ses ve gürültü' konusunda davalık olan Pınar Altuğ'un; önceki gece aynı nedenden çevre sakinleri tarafından tepki görmesi "Gülme komşuna gelir başına" dedirtti!