Zamanı kafaya takmayan babalar

60 yaşında altıncı çocuğunu kucağına almaya hazırlanan İbrahim Tatlıses, geç yaşta baba olan tek ünlü değil.

Zamanı kafaya takmayan babalar

Eylül ayında Ayşegül Yıldız ile evlenen İbrahim Tatlıses, eşinin hamilelik haberini almasının ardından bir kez daha babalık heyecanı yaşıyor. 60 yaşındaki Tatlıses'in yedi ay sonra altıncı çocuğunu kucağına alacak olması, akıllara Türkiye'de ve dünyada ileri yaşta bebek sahibi olan ünlü erkekleri getirdi. Zamana meydan okuyan '60'lık babalar', olgunluk çağlarını çocuklarıyla birlikte geçirmenin keyfini çıkarıyor.

İSMİNİ 'SUADA' KOYDU

Müzik dünyasının ünlü ismi Suavi, geçtiğimiz haftalarda 62 yaşında baba oldu. Bodrum'da yaşayan sanatçı, meme kanseriyle mücadele eden eşi Gönül Saygan ile çocuk sahibi oldukları için çok mutlu. Suavi, "Suada adını koyduğumuz ve 1 Ağustos'ta dünyaya gelen bebek aynı zamanda Gönül ve Suavi'nin 15 yıllık mücadelesinin umuda dönüşmüş meyvesidir. Her kanser mağlup edecek diye bir şey yok, bazen biz kanseri yenebiliriz. Bunun somut örneği Gönül. Eşim anne olma hakkını kullandı ve bugün bir bebeği var" diyor.

BİRİCİK OĞLUNA NİHAYET KAVUŞTU

Pop müziğinin ünlü ismi Neco; Oya Germen'den sonra evlendiği, kendisinden 25 yaş küçük eşi İdil Erge'den iki yıl arayla, bir kız ve bir erkek çocuk sahibi oldu. İlk evliliğinden, Ayşe ve Zeynep isimli iki kızı olan Neco, böylece üç kız ve bir erkek çocuk babası oldu. Sanatçı, Erge'yle evliliğinin meyvesi olan Leyla doğduğunda 62 yaşındaydı. Neco, tek oğlu Ali Nejat'ı ise 64 yaşında kucağına aldı.

EN KÜÇÜĞÜ ALİ SADİ

Evlilikleri ve yaşadığı aşklarla sık sık gündeme gelen şovmen Mehmet Ali Erbil, altı yıl önce son çocuğu Ali Sadi'yi kucağına aldı. Erbil, iki yıl önce boşandığı Tuğba Erbil'den olan çocuğu doğduğunda 49 yaşındaydı. Ünlü şovmenin, Muhsine Kamiloğlu'dan Sezin; Nergis Kumbasar'dan ise iki kızı var.

52'SİNDE İLK KEZ TATTI

Altı yıllık evliliklerinin ardından geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer çiftinin tek çocukları Nazlı 2006 yılında dünyaya geldi. Bilginer, ilk kez babalık heyecanını tattığında 52 yaşındaydı. Ünlü oyuncu, ilk eşi Zuhal Olcay ile 14 yıl evli kalmıştı.

HEM TORUN HEM ÇOCUK SEVİYOR

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, babalığı olgunluk dönemlerinde yaşayan isimlerden biri. Ala Şirin ve Ceyla Aysal isimli iki kızı olan, üç de torun sahibi olan Ünal Aysal; birkaç ay önce Yunan sevgilisi Fani'den bir çocuk sahibi daha oldu. 71 yaşında üçüncü kez babalık duygusunu yaşayan Galatasaray Başkanı, yine bir kız çocuk babası oldu. Aysal; Yunan sevgilisiyle uzun süredir birlikte.

HOLLYWOOD'DA ÇOK MODA

BÜYÜK AŞKIN İKİ MEYVESİ

68 yaşındaki aktör Michael Douglas, kendisinden 25 yaş küçük aktris eşi Catherine Zeta Jones ile 2000 yılında evlenmişti. Çiftin 11 ve 9 yaşında iki çocukları var.

EFSANE AKTÖR 13 KEZ BABA OLDU

Hollywood'un en ünlü aktörlerinden Anthony Quinn, son çocuğunu 81 yaşında kucağına aldı. 2001 yılında 86 yaşında hayata veda eden Quinn ilk evliliğini 1937 yılında yapmıştı. Ünlü aktörün, tüm evlilikleri ve ilişkilerinden toplam 13 çocuğu dünyaya geldi.

YILLAR SONRA YENİDEN

Amerikalı oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood, ilk çocuğu Kimber'ın dünyaya gelişinden 32 yıl sonra yedinci ve son çocuğuna sahip oldu. 66 yaşında yeniden baba olan Eastwood, 1996'da Dian Ruiz'le evlenmişti.

TAŞIYICI ANNEYİ TERCİH ETTİ

68 yaşındaki Robert De Niro ve 56 yaşındaki eşi Grace Hightower, taşıyıcı anne yöntemiyle bir kız çocuğu sahibi oldu. Helen Grace adını verdikleri kızları, çiftin taşıyıcı anne yöntemiyle doğan ikinci çocukları.