Zehra Çilingiroğlu okulu bıraktı!..

Yaklaşık 1 yıldır yurt dışında yaşayan Çilingiroğlu, hem Londra'nın kapalı havasına hem de anne-babasından ayrı kalmaya alışamadı ve okulu bıraktı.

Zehra Çilingiroğlu okulu bıraktı!..
Sözcü'de yer alan habere göre geçtiğimiz yıl Hülya Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu'nun Türkiye’de istediği İngilizce iç mimarlık bölümünü kazandığını, Londra'da 'University of Westminister'e kabul edildiğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Ancak yaklaşık 1 yıldır yurt dışında yaşayan Çilingiroğlu, hem Londra'nın kapalı havasına hem de anne-babasından ayrı kalmaya alışamadı ve okulu bıraktı.

Hülya Avşar ile Kaya ÇTürkiye'de istediği ingilizce iç mimarlık bölümünü kazandı. Londra'dan Unıversity of Westminster ve Kings' College London'dan kabul aldı.

Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu, Londra’daki ‘University of Westminister’da iş yönetimi ve pazarlama okumaya başlamış ve geçen sonbaharda oraya yerleşmişti.

Bir süredir paskalya tatili nedeniyle İstanbul’da olduğu sanılan Zehra’nın Londra’daki okulu bıraktığı ortaya çıktı.

Londra’nın sürekli yağmurlu ve kapalı havasına alışamayan 19 yaşındaki Zehra’nın anne ve babasını da çok özlediği yakınlarına “Orada çok bunaldım” dediği öğrenildi.