Zengin hayranları Meryem Uzerli'nin odasını istiyor

Rol aldığı dizilerle ünü Türkiye sınırlarını aşan Meryem Uzerli, Ortadoğu'daki şöhretiyle hem kendi kazandı hem de Arap yatırımcılara kazandırdı.

Zengin hayranları Meryem Uzerli'nin odasını istiyor
Takvim'de yer alan özel habere göre çeşitli etkinliklerde Ortadoğu'daki hayranlarıyla bir araya gelen güzel oyuncunun bu şöhretini Arap iş adamları fırsata çevirdi. Kendi adını taşıyan kozmetik markasının tanıtımı için geçtiğimiz ay Dubai'ye giden Uzerli, dünyaca ünlü Atlantis The Palm Hotel'de konakladı.

Annesi Ursula Uzerli ve kızı Lara ile lüks otelin kral dairesinde kalan ünlü oyuncunun her adımını sevenleri yakından takip etti.

BÜYÜK İLGİ ZAM GETİRDİ

Güzel oyuncunun kaldığı oteli öğrenen zengin hayranları Meryem Uzerli'yle aynı otele rezervasyon yaptırmak için de adeta birbirleriyle yarışmıştı. Hatta Uzerli, Türkiye'ye döndükten sonra bile konakladığı oda büyük rağbet gördü. Ünlü oyuncuya gösterilen ilgiden memnun olan otel yetkilileri ABD'li yıldız Kim Kardashian ile İngiliz futbolcu David Backham gibi isimlerin de konakladığı kral dairesinin tanıtımını 'Meryem Uzerli'nin kaldığı oda' şeklinde yapmaya başladı.

Bununla da kalmayan uyanık işletmeciler kral dairesinin 40 bin Dubai Dirhemi olan bir gecelik fiyatında zam yaptı. Yeni fiyatı 45 bin 500 Dubai Dirhemi (45 bin lira) olan Uzerli'nin kaldığı kral dairesinin yaz sezonu için de rezervasyonları şimdiden doldu. Ünlü oyuncunun şöhretini paraya çeviren işletmecilerin bu hamlesi ise "Güzel para" dedirtti. Bu arada Sezen Aksu'nun Berlin'de konakladığı Titanic Otel'deki odası da dekore edilip odaya Sezen Aksu'nun ismi verilmişti.

Zengin hayranları Meryem Uzerli'nin odasını istiyor

Dubai'deki yapay palmiye adası Palm Cumeyra üzerinde bulunan Atlantis Otel, adada kurulan ilk bina olma özelliğini taşıyor.

Zengin hayranları Meryem Uzerli'nin odasını istiyor - Resim : 2


Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay annesi ve kızıyla gittiği Dubai'de bu odada konaklamıştı..