Zeynep Dizdar'dan muhteşem yaz albümü!

Zeynep Dizdar'ın 2015 yaz albümü "Gönül Oyunu" çıktı.

Zeynep Dizdar'dan muhteşem yaz albümü!

12 şarkı yer alan albümde 4 slow 8 hareketli dans şarkısı var.

Albüme ismini veren şarkı "Gönül Oyunu", 70'lerde Ferdi Tayfur'un milyonlarca plak sattığı ve o yılları kasıp kavuran bir arabesk cover. Albümde bu şarkının hem arabesk hem pop versiyonu yapıldı böylece her türlü müziksevere ulaşıldı.

Albüm prodüktörü Erol Köse: "Zeynep Dizdar bugüne kadar hakkı yenmiş dev bir solist o bu albümle zirveyi yakalayacaktır. Bilgisayar hileleri olmadan gerçek organik sesi ile okudu tüm albümü. Ferdi Tayfur şarkısını verirken önce Zeynep Dizdar dan demoyu dinledi ve gözleri doldu. 'Çok iyi okumuş ücretsiz olarak sizindir' dedi bu büyük onur bize..." diyerek sevincini dile getirdi.

Müzik sektörüne geçtiğimiz aylarda Ferhat Göçer albümü ve zirveyi zorlayan Yıllarım Gitti albümü ile dönen Erol Köse 2 ayda 'En çok satan 3 şirket' arasında tekrar yerini aldı.

Albüme adını veren Gönül Oyunu şarkısının klibi Barış Manço'nun gizli koleksiyonunda yer alıp gitaristine emanet ettiği sarı couppe woswos ile yönetmen Alişan Günay tarafından özel car cam (araba kamerası) ile çekildi.

Klipte Ankara Devlet Opera baletleri modern dans ve pandomim ile katıldı.

Albüm ve klip bu hafta tüm tv radyo dijital platformlar ve müzik marketlerde yerini alacak.

Zeynep Dizdar'dan muhteşem yaz albümü!

Konular Müzik