Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü el ele!

Oyuncu Hazım Körmükçü nişanlısı Zeynep Tandoğan'a şiddet uyguladığı için karakolluk olmuştu. Hastaneden darp raporu alan Zeynep Tandoğan’ın kanlar içindeki fotoğrafı sosyal medyada yayınlanmıştı.

Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü el ele!

Vatan Gazetesi'nin haberine göre spor spikeri Zeynep Tandoğan oyuncu nişanlısı Hazım Körmükçü’den şiddet gördüğünü söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Aradan 6 ay geçti, çift ilişkilerine ikinci bir şans verdi.

Sevgililer dün bir tiyatro galasına el ele katılarak barıştıklarını ilan ettiler.

Zeynep Tandoğan ve Hazım Körmükçü el ele!

Medyaradar’dan Edda Sönmez’e konuşan Tandoğan, “Hazım çok büyük bir hata yaptı. Bu yaptığı ne ona, ne ilişkimize, ne de hayatımıza yakıştı. Bu olay yaşandıktan sonra 1 ay hiç bir şekilde iletişime geçmedik. Daha sonra konuşmaya başladık aslında biz hiç kopmadık. Ama olayın üzerinden 7 ay geçti ve hatasını kabul etti. Öfke kontrol desteği aldı. Ağır bedeller ödedi, pişman oldu. Ortada büyük bir aşk, sevgi ve emek var. Biz yaşanan bu kötü olayı iyiye çevirmek, yuvamızı toplamak, dağılan hayatımızı yoluna koymak istiyoruz. Şiddeti şiddetle değil şefkatle silebiliriz” ifadelerini kullandı.