Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı haber!

Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda 23 yaşındaki Uzman Çavuş Orhan Sürmen şehit oldu. Sürmen'in Kahramanmaraş'taki ailesine acı haber ulaştı.

Zeytin Dalı Harekatı'ndan acı haber!
Habertürk'ün haberine göre Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan bilgilendirmede, harekat kapsamında Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında bir askerin şehit olduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir evde arama yapılırken el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 8 Türk askeri ile 2 ÖSO askeri yaralandı. Askerler sınıra sevk edilen ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi.

KURTARILAMADI

Ağır yaralı olarak getirilen askerlerden Uzman Çavuş Orhan Sürmen (23) şehit oldu. Sürmen'in şehadet haberi Kahramanmaraş'taki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin Kayseri 1. Komando Tugayında görevli olduğu, Afrin operasyonunda görevli unsurlar arasında yer aldığı bildirildi.