Zeytinburnu'nda taksici dehşeti!..

Zeytinburnu sabah saatlerinde insanlık ölmüş dedirten bir kazaya sahne oldu. Ekmek parası için börek tezgahları ile yola çıkan 2 kardeş, bir taksinin çarpması sonucu feci şekilde yaralandı.

Zeytinburnu'nda taksici dehşeti!..

10. Yıl caddesi üzerinde sabah saat 05.00 sıralarında börek tezgahları ile işe giden Cemalettin ve Kemal Şahin kardeşlere arkadan gelen bir taksi çarptı. Taksi olay yerinde durmadan kaçarken, kazada her iki kardeş de yaralandı.Olayın hemen ardından olay yerine gelen yaralıların yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Durumunun ağır olduğu görülen Cemalettin Şahin’e olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahale edilirken, Cemalettin Şahin’in yakını ise güçlükle sakinleştirildi.

Sağlık ekipleri Cemalettin ve Kemal Şahin sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra Cerrahpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Talihsiz kardeşlerin yakınları ise, "Ben kamyonetle gidiyordum. Görünce geri döndüm. Bir araba çarpmış. Durmadan kaçmış" dedi.

Cadde üzerinde bulunan mezarlığın güvenliği ise sadece sesi duyduğunu aracın görmediğini söyledi. Polis ise olay yerinde yaptığı ilk incelemede kazaya karışan araca ait parçaları topladı. Parçaların taksiye ait olduğunun belirlenmesinden sonra ise aracın bulunması için araştırmalara başlandı. Her iki kardeşe ait börek tezgahlarının parçalanmış hali ise kazanın boyutunu gözler önüne serdi.