Muğla’daki zincirleme kazada can pazarı

Muğla Ortaca'da, römorklu traktöre bir otomobil arkadan çarptı. Kaza yapan araçlara ise başka bir minibüsün vurmasıyla biri ağır üç kişi yaralandı

Zincirleme kazada can pazarı!
Yeni Asır'dan Ali Osman Kılıç'ın haberine göre Muğla'nın Ortaca ilçesi Kocabel mevkiinde dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında biri ağır üç kişi yaralandı. Köyceğiz istikametinden Ortaca yönüne gitmekte olan Tolga Dursun (19) idaresindeki 48 RF 925 plakalı römorklu traktöre, Kocabel mevkiinden aşağıya inerken aynı istikamete giden Sezai Nazlı (67) yönetimindeki 48 DN 070 plakalı otomobil arkadan hızla çarptı. Kazayı gören 48 RR 391 plakalı otomobil sürücüsü Ali Şahin Türk (34), kaza yapan aracın yanında durdu. Bu sırada İhsan Ak (65) yönetiminde Dalaman Hava Limanı'na yolcu götüren 48 SS 529 plakalı minibüs de kaza yapan araçlar ile onların yanında duran otomobile çarptı.

Araç hurdaya döndü

Traktöre arkadan çarpan araç hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Sezai Nazlı, yanında oturan eşi Arife Nazlı (61) ile diğer aracın sürücüsü Ali Şahin Türk yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin ilk müdahalesini yaptıkları yaralılardan Sezai Nazlı ile Ali Şahin Türk ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılırken, durumu ağır olan Arife Nazlı ise Özel Yücelen Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.