Ziynet Sali hayallerinin prensini buldu mu?

Ziynet Sali ve Halil Söyletmez arasındaki aşk iddiasına Sali ve Söyletmez cephesinden yanıt geldi.

Ziynet Sali hayallerinin prensini buldu mu?
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre şimdiye kadar Anthony Marshall ve Tolga Temiz’le adı aşk dedikodularına karıştırılan Ziynet Sali, bu iddiaları yalanlamış ve “Müzik yüzünden sevgilim olmadı” şeklinde bir açıklamada bulunmuştu.

Sali’nin adı şimdi de çektiği Vine videoları ile ünlenen Halil Söyletmez ile anıldı. Bu iddiaların ortaya çıkmasının sebebi ise Danla Bilic’in youtube kanalında “Ünlü bir şarkıcımız ile bir sosyal medya fenomeni aşk yaşıyor” sözleriydi. Bilic’in yaptığı bu çıkışın ardından her iki taraf da kısa süre içerisinde iddiayı yalanladı. Ziynet Sali bu haberleri paylaşarak altına şu notu düştü: “Yılın şakası olabilir mi acaba? Hayal dünyanıza hayran kalmamak elde değil… Bu komik haberin aslı astarı yoktur arkadaşlar. Tövbe Estağfurullah! Durup dururken şaştım ve de kaldım”

HALİL SÖYLETMEZ DE YALANLADI

Aşk dedikodusu sosyal medyaya bomba gibi düşen, Cumali Ceber filmiyle geniş bir kitle tarafından tanınan Halil Söyletmez de Instagram hesabından haberleri yalanladı. Söyletmez, şu notu paylaştı; “Arkadaşlar, malum haber yalan. Evliliğe doğru giden düzenli bir ilişkim var. (Hepiniz biliyorsunuz) Belli ki birilerinin canı sıkılmış. İyi eğlenceler.”