Ziynet Sali'den İngilizce single sürprizi

Şarkıcı Ziynet Sali, şimdilerde tatlı bir heyecan içerisinde… Sanatçı kariyerinde ilk kez İngilizce bir single çıkaracak. Bunun için de Londra’da ünlü müzik adamı Marshall ile çalışıyor.

Ziynet Sali'den İngilizce single sürprizi
Ziynet Sali'nin Akşam'da yayınlanan röportajı...

- Son zamanlarda sizi sık göremiyoruz. Bu sessizliğinizin nedeni yeni projelere hazırlık mı?


Şu aralar dur durak demeden çalışıyorum. Ev ve stüdyo arasında mekik dokuyorum desem yeridir. Yeni projeler her zaman var. Üretmeden kendimi iyi hissetmiyorum. Bana üretmek ve yeni işler yapmak her gün yeniden doğmak gibi geliyor.

- En son Londra’da yeni bir projenin hazırlıklarına başladığınızı duymuştuk. Nasıl gidiyor çalışmalar?

Çok güzel gidiyor. Projenin iki ayağı var. İstanbul ve Londra arasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İngiltere’de müzik sektöründe önemli müzik adamlarından biri olan söz-müzik yazarı ve tabii aynı zamanda prodüktör olan Marshall ile çalışmalarımız Londra’da devam ediyor. Finale yaklaşıyoruz. Çok yakında yayın tarihimiz belli olacak. Bu defa bambaşka bir Ziynet Sali karşınıza çıkacak. Sürprizlere hazır olun. 

7/24 İŞİMİN BAŞINDAYIM

- Peki tarih belli mi? Klip de mi Londra’da çekilecek?


Tarih henüz netleşmedi ama eli kulağında... Klip ile ilgili beyin fırtınası aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde İstanbul’a biraz hasret kalacağım. Yeni şarkı ve yeni bir Ziynet için Londra’da dans ve koreografi çalışmalarına başlayacağız. Yaptığım her işte üstüne koyarak daha çok sevilen eskiyi aratmayacak işler olmasını çok önemsiyorum. Bu nedenle de 7/24 işimin başındayım.

- Türkiye’de bu zamana kadar hep en iyi isimlerle projelerinizi hazırladınız. Şimdi yurtdışını tercih etmenizin özel bir sebebi var mı? Bu olay nasıl gelişti?

Yurtdışında yeni bir proje hazırlamak her zaman aklımdaydı. İngiltere doğumluyum biliyorsunuz. Zaten bir ayağım hep Londra’da. Ziyaretlerimde müzik kariyerimle ilgili araştırmaları hep yaptım. En doğru insanlarla en güzel projeleri hazırlayacağıma inandığım anda da hemen hazırlıklara başladım. Marshall ile yollarımız kesişti. Şimdi güzel bir proje için yola çıktık.

OYUNCULUK TEKLİFLERİ ALIYORUM

- Sizi hep yorumcu kimliğinizle izledik. Sunuculuk ya da oyunculuk yapmayı hiç düşündünüz mü? Böyle bir teklif gelse sıcak bakar mısınız?


Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü oynadığı Son Osmanlı- Yandım Ali filminde rol almıştım. Oyunculuk teklifleri alıyorum. Yalnız şu anda bütün konsantrasyonum hazırladığım bu uluslararası proje üzerinde…

- Londra, İstanbul, Kıbrıs bu üç yerde yılın belli dönemlerinde yaşıyorsunuz. 3 yer sizin için ne ifade ediyor, tanımlar mısınız?

Londra: Doğduğum şehir, İstanbul ve Kıbrıs: Vatanım

GÜZEL YEMEK YAPARIM

10 sihirli kelime ve sizin için anlamı diye sorsak
?

Yemek: Kararında ama güzel yaparım
Müzik: Hayatım
Aşk: Yaşam
Arkadaş: Her şey
Söz: Tutulmalı
Sadakat: Olmazsa olmaz
Hayal: Hayal kurdukça büyürsün, sınırsızlık...
Çocuk: Çok seviyorum, geleceğin emanetçileri
Aile: Kutsalım
Hayat: Müziğim
Konular Röportaj