Ziynet Sali'yi eriten formül!

Fit görünümüyle dikkat çeken Ziynet Sali, çarpıcı bir itirafta bulundu. Üniversite yıllarında 46 beden olduğunu söyleyen sanatçı, zayıflama sırrını anlattı.

Ziynet Sali'yi eriten formül!
Bugün'den Okan Işık'ın haberine göre öğrencilik yıllarında çok fazla kilo aldığını belirten Sali şöyle konuştu: “Üniversiteye alışamama gibi depresif bir durum olmuştu. Kendimi yemeğe verdim. Kiloları öğrenciyken almıştım.

‘80 KİLOYA ÇIKTIM’

Okul bitince ise hayat kaygısı bu fazla kiloları vermeme yardımcı oldu. Ne zaman kilo vereceğim diye düşünmeyi bıraktım ondan sonra kilolarım gitti. Eğer kiloya takılırsanız ruh sağlığınız da bozulabiliyor.”


O yıllarda hiç kot pantolon giyemediğinden dert yanan Sali, “Ben eskiden büyük beden bir kadındım... 80 kilo olduğum dönemler var. Boyum 1.60. O yüzden 46 beden giyiyordum. Kot giymek içimde hep ukde kalmıştı” diye konuştu.

‘ÖZEL YAPTIRIYORDUM’

O dönemde 38 bedene kadar inen Sali, “İçimdeki şişman çocuk duruyor. Yemek yemeyi seviyorum. Hellim peyniriyle kilo verdim. Hellimlerimi özel yaptırıyorum.

Az tuzlu az yağlı. Her öğünde hellim yiyebilirim. Kıbrıs’ta toprak fırınlarda yapılan peksimetle de çok yakışıyor. Hem doyurucu hem de çok lezzetli”
diyerek sırrını paylaştı.
Konular Kadın / Bakım