Zuhal Topal Yağmur'u neden stüdyodan kovdu?

'Ekrana biplenerek yansıyan' - Şaduman Hanım'a yönelik saygısız sözleri nedeniyle yayından gönderilen Yağmur'un görüntüleri...

Zuhal Topal Yağmur'u neden stüdyodan kovdu?

Geçtiğimiz sezonun en çok eleştirilen evlilik yayınlarından Zuhal Topal'ın programı hakkında pek çok skandala yönelik iddia basında yer almış, son derece avam konuşma ve tavırlar ekrana yansıtılmıştı.

Zuhal Topal, geçmiş sezonda gerek evlilik adayı gerekse tribünde bulunan izleyicilerin pek çok göz yumduğu tavırlarını unutmuş olacak ki; Yağmur isimli gelin adayını 'ekrana biplenerek' yansıyan ve milyonlara ulaşmayan Şaduman isimli gedikli tribün seyircisine sarf ettiği sözleri nedeniyle 'Şaduman Hanım gibi birine böyle şeyle söylemeyezsin' gerekçesiyle yayından kovdu.

Yağmur isimli aday ne söyledi bilmiyoruz. Biz izleyenlere ulaşmadı. Eğer gerçekten kendisinden yaşça büyük birine ağza alınmayacak kadar çirkin sözler sarf ettiyse elbette ayıp etmiş.

Ama Şaduman isimli bu yaşını almış hanımın da gelen her aday hakkında bazen avamlığa varan sözlerle dolu yorumlarda bulunduğunu da bilmiyor değiliz.

Geçmişte pek çok adayın ve Şaduman Hanım gibi tribün izleyicilerinin milyonların huzurunda enteresan kelimelerle süslü yorumlarını hoş gören ve onları yayından kovmayan Zuhal Topal; genç bir kadın olan Yağmur'u neden kapı dışarı etti?

Yatak görüntüleri çıkan iki gencin; ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi 'taliplerini aramaya' devam etmesine nasıl müsade edildi? Geçmiş dönemlerde had bildirmeyen Zuhal Topal bugün neden bu genç kadını hedef aldı?

Gelecek yayınlarda Şaduman Hanım'dan daha ileri yaşta bir adaya Şaduman Hanım'dan 'olmadık' bir yorum gelirse; Zuhal Topal, Şaduman Hanım'ı da kapı dışarı edecek mi?

Programı hakkında pek çok skandala yönelik iddialar en iddialı haber sitelerinde yerini alırken; çıkan haberlerin ertesi günü yayınına 'sanki o haberler hiç yayınlanmamış' gibi şen kahkahalarla çıkan Zuhal Topal'a neler oluyor?

Tüm skandal iddialara tek yanıtı "Çok izleniyoruz, çok reyting alıyoruz ve kıskanılıyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim bizleri izlediğiniz için" olan Zuhal Topal artık 'önemsemeyen' değil 'önemseyen' olma yolunda 'yeni bir strateji mi' belirledi?

İnandırıcı olmamaktan samimiyetsizliğe doğru ilerleyen yolda bugün hayli morali bozulan, programdaki saygısızlıklardan dolayı keyfi kaçan Zuhal Topal'ın evlilik programı formatındaki ömrü kısalıyor mu?

'Ekrana biplenerek yansıyan' - Şaduman Hanım'a yönelik saygısız sözleri nedeniyle yayından gönderilen Yağmur'un görüntülerini haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...