Zuhuri Şahin cinayeti 'çete işi' çıktı!..

2013’te Eyüp’te cesedi bulunan Zuhuri Şahin’in Türkiye ile Hollanda arasında uyuşturucu kuryeliği yaptığı ve anlaşmazlık yaşadığı Türk çetesi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Zuhuri Şahin cinayeti 'çete işi' çıktı!..
Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre yaşadığı Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan 4 yıl önce geldiği İstanbul'da sırra kadem basan Zuhuri Şahin'in cesedi Eyüp'te ormanlık alanda bulunmuştu.

Bazı yakınlarına Türkiye'ye tatil için, bazı yakınlarına da 'kiraz ticareti' işi için gittiğini söyleyen gencin babası Emrah Şahin oğlunun Hollanda'da uyuşturucu çetelerine kuryelik yaptığını söyledi. Zuhuri Şahin'in İstanbul'da hayatının son günlerini lüks içinde geçirdiği, boğaz manzaralı bir otelde Hollandalı sevgilisi ile konakladığı belirlendi.

İstanbul Cumhuriyet savcılarından Alican Çıldır tarafından hazırlanan iddianamede Zuhuri Şahin'in Barış Önder'le uyuşturucu ticareti ve pazarlaması yaptığı, alacak verecek sebebiyle aralarında anlaşmazlık yaşandığı ve bu anlaşmazlık sonucu Şahin'in, Barış Önder'in adamları tarafından öldürüldüğü anlatıldı.

7 zanlı önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak...