Adele'den yüzüklü itiraf: Dünyaca ünlü şarkıcı evleniyor

Bir süredir birlikte olan Adele ve Rich Paul evliliğe doğru ilk adımlarını attılar. Ünlü şarkıcı, nişanlandıklarını doğruladı.

Adele'den yüzüklü itiraf: Dünyaca ünlü şarkıcı evleniyor

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre müzik dünyasında rekorlar kıran, yaptığı şarkılarla tüm dünyada hayranları olan Adele, bir süredir birlikte olduğu Rich Paul ile nişanlandığını doğruladı.

Geçtiğimiz günlerde bir konserinde seyircilerin arasında "Benimle evlenir misin?" yazan bir pankarta yanıt olarak Adele elmas yüzüğünü göstererek "Seninle evlenemem çünkü zaten evleniyorum!" dedi.

Adele, daha önce Simon Konecki ile evlenmiş ve çiftin bir çocuğu olmuştu. Rich Paul'un ise önceki ilişkisinden üç çocuğu var.


Adele'den yüzüklü itiraf: Dünyaca ünlü şarkıcı evleniyor


Ünlü şarkıcı, Oprah Winfrey ile yaptığı bir röportajda Rich Paul ile ilk tanışmasını şu sözlerle anlatmıştı: "Onunla bir doğum günü partisinde tanıştım, dans pistindeydik. Ve birkaç yıl sonra yeniden bir araya geldik. Akşam yemeğine çıktık, o bunun bir iş toplantısı olduğunu söyledi ve ben de 'Ne hakkında bir iş toplantısı?' dedim. Sonra kendi başımıza ilk kez takıldık. Çok komik. Ve çok zeki. Çok, çok zeki. Onun yaptıklarını ve bunun kolaylığını ve çok akıcılığını izlemek inanılmaz."

2022'de Adele, 2022 BRIT Ödülleri'nde elmas yüzük taktıktan sonra nişan söylentilerini alevlendirmiş ve daha sonra verdiği bir röportajda bu spekülasyonlara değinerek, "Evli değilim! Sadece âşık oldum! Olabileceğim kadar mutluyum. Evli de olabilirim" demişti.