Afra Saraçoğlu gerçeği yakınlarına açıkladı

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir yaz ortasında birbirlerini takipten çıkmıştı. Hayranları “Ayrılmadılar, onlar asla ayrılamaz. Ancak birbirlerine trip atarlar” dedi.

Afra Saraçoğlu gerçeği yakınlarına açıkladı

10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre Mert Ramazan Demir, birkaç gün önce Bali tatili dönüşünde “Hayatınızda kimse yok diyebilir miyiz?” sorusuna “Aynen öyle” sözleriyle karşılık verdi.

Bodrum tatiline kız arkadaşlarıyla çıkan, dönüşte bir anda uzun saçlarını kestiren Afra Saraçoğlu da ayrıldıklarını gizlemiyor.


Afra Saraçoğlu gerçeği yakınlarına açıkladı


Bir ayrılıp bir barışan çiftin bu kez de sette pek bir araya gelmek istemedikleri, ‘Yalı Çapkını’ndaki karşılıklı sahnelerinin azalacağı yönünde iddialar vardı. Ama son derece profesyonel bir yapım şirketiyle çalışıyorlar ve sözleşmeleri de bu yönde yapılıyor. Yani senaryo nasıl gelişiyorsa buna uyacaklar.



Afra Saraçoğlu gerçeği yakınlarına açıkladı - Resim : 2


Tabii özel hayatlarına duyulan bu ilgi ve merak senaryo ve karşılıklı sahnelere de yansıyacak. Sadık seyircileri ‘Birbirlerine nasıl bakacaklar’, ‘nasıl öpüşecekler’ diye bekliyor.



Afra Saraçoğlu gerçeği yakınlarına açıkladı - Resim : 3


Pelin Akil’in kadroya girdiği de tam bu sırada açıklandı. Rolü Mert Ramazan Demir’in (Ferit) yeni gözdesi ‘Diyar’ olacak. Pelin Akil iyi bir anlaşmaya imza attı. Ama şimdiden çiftin hayranlarının hışmına uğruyor.

Akil’e “Çekil aradan, aralarına girme, onlar birbirlerini seviyor” mesajları yağıyor.



Afra Saraçoğlu gerçeği yakınlarına açıkladı - Resim : 4


Pelin Akil istediği kadar ‘Bu bir senaryo’ desin… Sezon boyunca bu mesajlardan kurtulması zor görünüyor. Çünkü fan’ları böyle istiyor.