Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sezen Sever'e yanıt

"Bahar: Uyanmaya Hazır mısınız?" dizisinde 'Umay' karakterini canlandıran Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Afra Saraçoğlu'na benzetilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sever'e yanıt

Genç oyuncu Alisa Sezen Sever, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak hayranlarına sitem etti.

TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşımında, "Yalı Çapkını" dizisinin başrolü Afra Saraçoğlu'na benzetilmesinden dert yanan genç oyuncu, kendisinin bu durumdan yorulduğunu dile getirdi.


 

Genç oyuncu yaptığı video paylaşımında, "Bazı anlarda, bazı fotoğraflarda evet ben de çok benzetiyorum ama bazı durumlarda da alakamız yok. İki durumda da artık benzetilmekten çok yoruldum. Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni" ifadelerini kullandı.

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN GENÇ MESLEKTAŞINA YANIT

"Yalı Çapkını" dizisiyle ekrana gelen Afra Saraçoğlu, Alisa Sezen Sever'in isyanını soran muhabirlere yanıt vererek, "Gördüm. Çok tatlı bir kız. Çok sevimli, çok yetenekli... Bahar'ı da izledim. Herkes çok tatlı ve çok güzel oynuyorlar. Çok başarılılar" ifadelerini kullandı.


Afra Saraçoğlu'ndan kendisine benzediği için isyan eden Alisa Sezen Sever'e yanıt


Gittiği bir mekan çıkışında görüntülenen Saraçoğlu, magazin gazetecilerinin sevgilisi ve rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile ilgili sorularına ise yanıt vermeyerek "Sizleri öpüyorum" dedikten sonra gözlerden kayboldu.