Ajda Pekkan'dan şoke eden küfür: Protokolde kime kızdı?

78 yaşındaki Ajda Pekkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava sahnesinde sahne aldı. Ajda Pekkan'ın Harbiye Açıkhava Sahnesi'ndeki konserinde protokolde oturan kişiler konserden ayrılmaya başladı. Şarkıyı kesen ve duruma oldukça kızan Pekkan, "Protokol bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin" dedi.

Ajda Pekkan'dan şoke eden küfür: Protokolde kime kızdı?

Süperstar olarak anılan 78 yaşındaki Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava'da konser verdi. Konser sırasında protokolde kişi veya kişiler kalktı.

Ajda Pekkan, konseri durdurup tepki gösterdi. Pekkan, "Ben sizin konserinize gelsem ve en önde protokolde otursam ve ondan sonra s... gitsem siz ne dersiniz? Protokol kurallarını bilmiyorsanız göstermelik gelmeyin” dedi.


 

Hayranları da Pekkan'a alkışlayıp destekte bulundu.

"ANNEM ÖLDÜ, APAR TOPAR AYRILDIM"

Yazar Cem Tunçer, X hesabından Pekkan'ın protokolde tepki gösterdiği kişinin kendisi olduğunu iddia etti.

Tunçer, annesinin vefatı nedeniyle konserden ayrılmak zorunda olduğunu belirtip Pekkan'ın agresif tavrını da kınadı.

Tunçer'in paylaşımı şöyle:

"Dün gece Ajda Pekkan'ı protokolden dinlerken annemin vefat haberini aldım. Yerimden telaşla, ağlayarak kalkarken Ajda Pekkan'ın tepkisiyle karşılaştım. Çok üzgünüm. Onun gibi bir sanatçıya bu tavrı yakıştıramadım."


Ajda Pekkan'dan şoke eden küfür: Protokolde kime kızdı?


Yayımlanmış dört kitabı bulunan Tunçer'in Kitapyurdu isimli sitedeki biyogragisi de şöyle:

İstanbul doğumlu. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Felsefe ve Kültürel İncelemeler bölümlerinde yüksek lisans eğitimi gördü. Cumhuriyet Kitap eki, SabitFikir, K24, Zaytung gibi platformlarda eleştirileri-mizah yazıları; Afili Filintalar Trendeki Yabancı, Underground Poetix gibi mecralarda öyküleri yayınlandı. Editörlük ve çevirmenliğin yanı sıra senaristlikle de uğraşıyor.