Akın Akınözü'nden flaş açıklamalar: "Torununu göremeyecek"

Rol aldığı "Hercai" dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim olan oyuncu Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nü kaybetmenin acısını yaşıyor.

Akın Akınözü'nden flaş açıklamalar: "Torununu göremeyecek"

Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu olan annesi Özlem Akınözü, geçen Temmuz ayında 60 yaşında hayata gözlerini yummuştu.

Cenazede gözyaşlarına boğulan Akın Akınözü; daha sonra uzun süren bir sessizliğe gömülmüş, 23 Eylül'deki doğum gününde bir paylaşım yaparak doğum günü pastasının hemen yanına kaybettiği annesi Özlem hanımın fotoğrafını koymuştu.


Akın Akınözü'nden flaş açıklamalar: "Torununu göremeyecek"


Instagram'da "Bu fotoğrafımla bana hazırlattığın doğum günü hediyemi, sana sarılamadan ve sesini duyamadan geçirdiğim ilk doğum günümde daha da iyi anlıyorum. Sana söz; kanatlanıp yanına uçana kadar koşmaya devam edeceğim canım annem"  notuyla paylaşım yapan Akın Akınözü mesajının devamında "Koşabilmem için beni her daim motive eden, destek veren ve annemin gözünü arkada bırakmayan siz aileme de; teşekkürlerimi bugün her zamankinden daha da fazla hissederek sunuyorum. Artık demesi biraz zor olsa da iyi ki doğmuşum ve senin oğluşun olmuşum." ifadelerini kullanmıştı.

YÜREK BURKAN AÇIKLAMALAR

Akın Akınözü, Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına yürek burkan açıklamalarda bulundu.

Kabuğuna çekilmek istediği için 7 yıl beraber olduğu sevgilisiyle de yollarını ayırdığını açıklayan Akın Akınözü, hayata adapte olmaya çalıştığını ifade ederken; tanışıklığı olmamasına karşın cenazede kendisini yalnız bırakmayan meslektaşı Hande Erçel sorulunca "Tabi ki biliyorduk birbirimizi. Tanışıklığımız olmamasına rağmen böyle büyük bir jest yaptı bana. Benzer bir acıyı yaşadığı için beni anladığından dolayı geldi. Artık bende çok özel bir yeri var. Onunla kader ortağı olduk" yanıtını verdi.

Sessiz geçen günlerinden bahseden yakışıklı oyuncu "Annemin evine geçtim. Bir delik açıldı ve geçmiyor... Zaman alacak zor bir süreç... Ülkemizdeki acı olaylar da bu süreçte hiç yardımcı olmuyor. Hüzünlü bir doğum günü geçirdim. 3 gün sonra da annemin doğum günü. Stresle onu düşünüyorum. İlkler çok ağır oluyor... Bunu nasıl atlatacağımı bilemiyorum. Kucağımı kaybettim. Eve döndüğümde beni kucaklayacak bir annem yok. Evlendiğimi görmek isterdi. Torununu sevemeyecek, evliliğini göremeyecek. Her gece bunu düşünüyorum. Psikolojik destek alıyorum" ifadelerini kullandı.