Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin eleştirilere cevap verdi

Ebru Şahin, "Hercai" dizisindeki eski rol arkadaşı Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü’nün cenazesine katılmadığı gerekçesiyle kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi.

Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin ilk kez konuştu

"Hercai" dizisindeki 'Miran' karakteri ile tanınan Akın Akınözü, 21 Temmuz'da bir süredir kanser tedavisi gören annesi Özlem Akınözü'nü kaybetmişti.


Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin eleştirilere cevap verdi 


Akın Akınözü'nü tanımayan ve annesini benzer şekilde kaybeden Hande Erçel'in bile katıldığı cenaze töreninde Akın Akınözü'nün dizideki partneri Ebru Şahin'in olmaması ise herkesin dikkatini çekmişti.

 
Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin eleştirilere cevap verdi - Resim : 2


Akın Akınözü ile arasının iyi olmadığı bilinen Ebru Şahin, cenazeye katılmadığı ve baş sağlığı dilemediği iddialarıyla ilgili ilk kez MagazinBurada muhabirlerine konuştu.



Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin eleştirilere cevap verdi - Resim : 3



"Haberi aldığımda şehir dışındaydım ve direkt baş sağlığı diledim"
diyen Ebru Şahin, sosyal medyada paylaşım yapmayı saçma bulduğunu da ekledi.



Akın Akınözü'nün annesinin cenazesine katılmayan Ebru Şahin eleştirilere cevap verdi - Resim : 4


Şahin "Aslında böyle konuları konuşmak da bana çok doğru ve ne bileyim anlamlı gelmiyor zaten haberi aldığımda şehir dışındaydım ve direkt baş şağlığı diledim. Bunun direkt muhatabı tarafına yapılmasını daha doğru buluyorum. Yani bir sosyal medyada paylaşılınca mı insanlar tarafından bir yasallık kazanıyor ya da bir gerçeklik kazanıyor bilmiyorum. Çok buna inanmıyorum açıkçası" dedi.